Categorii Știri

Cine sunt cei implicaţi în rezolvarea crimei de la metrou. Decizia Ministerului de Interne

Echipa Brigăzii Transporturi Publice București implicată în găsirea femeii acuzate de omor după ce a împins o tânără pe linia de la metrou va fi recompensată. Ministrul de Interne, Carmen Dan a decis acest lucru pentru profesionalismul dovedit.  

„Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, transmite felicitări polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București care au reușit, în doar câteva ore, să identifice persoana suspectă de săvârșirea faptelor teribile din stațiile de metrou Costin Georgian și Dristor 1”, se arată într-un comunicat al MAI.

Totodată, ministrul Afacerilor Interne le mulțumește cetățenilor care au sprijinit polițiștii la elucidarea acestui caz, dovedind implicare și solidaritate.

Citeşte şi Cum a scăpat prima femeie de criminala de la METROU. Declaraţii halucinante despre suspectă

Suspectul principal a fost la câteva ore după teribilul gest

„Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre”, a transmis Poliţia Capitalei, într-un comunicat.

O tânără a murit, marți seară, după ce a fost împinsă de o femeie în vârstă de 36 de ani pe linia de metrou la stația Dristor 1.

Femeia ar mai fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără. Femeia şi-a împins victima spre linia de metrou la stația Costin Georgian, însă aceasta nu a pățit nimic.

Miercuri dimineață, femeia a fost reținută pentru 24 de ore printr-o ordonanță a Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Toataă noaptea femeia de 36 de ani a fost ţinută la audieri.

Potrivit surselor citate, femeia este cercetată pentru omor și tentativă la omor.

Citeşte şi MAMA criminalei de la metrou, mărturie CUTREMURĂTOARE. Ce le-a declarat anchetatorilor

Femeie suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor 1 a fost prinsă de poliţişti. Miercuri dimineaţă, procurorii au decis să o reţină pentru 24 de ore.

Aceasta urmează să fie dusă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, suspecta va fi expertizată psihiatric pentru a se vedea dacă avea discernământ în momentul comiterii gestului şocant.

La audieri a fost adusă şi mama suspectei

Femeia a încercat să le explice oamenilor legii cauza gesturilor fiicei sale. Mama femeii le-ar fi povestit oamenilor legii că fiica ei a fost abuzată sexual şi, în urma incidentului, ar fi rămas cu sechele, scrie ziarul Click.

Surse au declarat că mama criminalei le-a spus anchetatorilor că fiica ei ar fi fost victima abuzurilor unor femei în Spania. Ea le-ar mai fi povestit despre fiica ei că ura femeile şi că probabil acesta ar fi şi motivul crimei.

O tânără a murit marţi în staţia de metrou Dristor 1 după ce a fost împinsă de o femeie pe linia de metrou.

Tânăra a fost reţinută noaptea trecută de poliţişti după câteva ore. Aceeaşi femeie fusese implicată într-un incident asemănător în staţia Costin Georgian, însă victima a reuşit să scape şi a anunţat poliţia.

Femeia suspectată de comiterea crimei de la metrou a fost prinsă după câteva ore în centrul Capitalei, în zona Unirii. Ea a fost dusă la audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Citeşte şi Un MARTOR al crimei de la staţia de metrou Dristor 1 rupe tăcerea

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More