Connect with us
Cristian Tudor Popescu: Mesajul președintelui este corect. E plin de impostori în spitale

Știri

Cine sunt și cu ce ocupă copiii lui Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România. Cu toate acestea, puțină lume știe detalii despre viața sa personală sau despre familia sa.

Jurnalistul este foarte discret în privința acestui subiect, dar se știe că el are doi copii: Tudor Popescu, fiul cel mare, și Cristian Popescu, fiul cel mic.

Tudor Popescu are 30 de ani și s-a orientat spre o altă carieră față de cea avută de tatăl său.

Tudor are o firmă de producție audio-video, cu succes în lumea filmului.

El a fost editor de sunet în producţia cinematografică „Tenis”în care joacă printe alţii actorul Andi Vasluianu şi a făcut parte din distribuţia filmului „Sunday Morning”.


Tudor Popescu are 30 de ani și s-a orientat spre o altă carieră față de cea avută de tatăl său. Tânărul care are propria firmă de producție audio-video, are succes în lumea filmului.

Pe lângă pasiunea pentru cinematografie, Tudor iubește muzica. El cântă la tobe în două trupe,  „The Pixels” și „Penny Chillin”, cu care concertează în diverse cluburi din țară.


Despre Cristian Popescu nu se știu foarte multe lucruri, în afară de povestea cu Bacalaureatul.

În vara lui 2012, Matei nu a putut da bacalaureatul, pentru ca avea două corigențe, apoi a picat în toamnă, după ce a luat 3.1 la matematică.

Fiul lui CTP nu a dat BAC-ul în 2013, revenind de-abia în 2014, când a luat examenul cu media generală 6.36.

Despre acest aspect, jurnalistul spunea că a fost al doilea moment când s-a simțit fericit în viață.

Al doilea a fost cand fiul meu cel mic, Matei, a luat 6,80 la matematica, la Bacalaureat, dupa trei ani de chinuri. Mi se face pielea de gaina cand ma gandesc.

Trei ani de zile pana cand si-a luat Bacul, pana cand s-a hotarat. Si am muncit cu el vreo cinci luni. Acel 6,80 mi se pare echivalentul teoremei Hamilton-Cayley, perla algebrei liniare.

A fost al lui, 6,80 ala, l-a luat pe bune, a facut el exerciţiile respective si si-a luat Bacalaureatul”, a marturisit CTP, într-un interviu acordat pentru pressone.ro.

În urmă cu ceva timp, Cristian Tudor Popescu făcea o declarație curioasă despre copii, la o emisiune difuzată de postul de televiziune Digi 24.

CTP: Copiii se fac pentru părinți

„Copiii se fac pentru părinți. Dacă îmi spuneți mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României… O să vă spun ceva greu de înghițit.

Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție în legătură cu propria lor existență în această viață”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

Jurnalistul a dat ca exemplu Finlanda, unde nivelul de trai este ridicat, pensiile sunt mari, astfel că, în opinia sa, finlandezii nu au nevoie de copii care să aibă grijă de ei la bătrânețe.

Citește și: CTP, despre consecințele regimului Dragnea în Justiție

1 Comment

1 Comment

  1. zielinski38

    2018-09-30T10:34:15+03:00 at 10:34

    cui ii pasa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top