Connect with us

Știri

Cine sunt ultimele trei celebritati care au acceptat provocarea „ Ferma vedetelor “ FOTO

Sorana (ex-A.S.I.A.), Paul Ipate si Octavian Strunila sunt cei care se alatura celorlalte noua celebritati care au acceptat deja provocarea „Ferma vedetelor“, fiecare sperand sa cucereasca titlul de Fermierul anului.

Ultimii trei concurenti care intra in competitia de la „Ferma vedetelor“ sunt Sorana Darclée (ex-A.S.I.A.), Paul Ipate si Octavian Strunila, noteaza Pro TV.

Cei trei se vor lupta intr-o competitie captivanta pentru titlul de Fermierul anului impotriva celorlalti noua fermieri: Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin si Marcel Toader.

Citeste si: FERMA VEDETELOR: Ce concurenti s-au inscris pana acum in noul sezon al emisiunii

Citeste si: FERMA VEDETELOR. Un nou SEZON al emisiunii! Cine ar putea fi concurentii

Ca de obicei, Iulia Vantur si Nea Rata vor avea grija de bunul mers al lucrurilor.

Paul Ipate este absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale din Bucuresti, sectia Actorie. Cunoscut publicului pentru piesele de teatru si pentru filmele de lungmetraj, Paul a acceptat provocarea „Ferma vedetelor“: „Este o provocare si o experienta la care vreau sa particip. Stiu ca probele nu sunt foarte simple si ca e greu sa rezisti, dar mi-a placut intotdeauna sa fiu aproape de natura si de lucrurile simple. Sunt un om simplu, indragostit de natura si de natural“.

Cu zeci de hituri la activ, sute de concerte in Romania si in strainatate, Sorana Darclée, fosta componenta a trupei A.S.I.A, este o fire luptatoare, extrem de determinata sa-si depaseasca limitele si sa faca tot posibilul pentru a castiga titlul de Fermierul anului. „Sunt convinsa ca «Ferma vedetelor» va reprezenta una dintre cele mai frumoase si interesante experiente din viata mea. Voi da totul in lupta pentru marele trofeu!“, arata aceasta.

Octavian Strunila este cunoscut publicului pentru piesele de teatru, dar si pentru filmele si serialele TV in care a avut roluri remarcabile. Acesta a acceptat provocarea „Ferma vedetelor“ fiind extrem de legat de traditiile rurale romanesti. Dar oare va face fata cu brio provocarilor de pe alte meleaguri? Pe langa cele peste 1.000 de episoade filmate pentru productiile Pro TV si Acasa, Octavian Strunila este si unul dintre castigatorii concursului „Dansez pentru tine“, dar si unul dintre concurentii de la MasterChef Celebrity. „Am petrecut destule vacante la tara ca sa stiu cum stau lucrurile la o ferma. Pe langa strategie, o sa am parte si de noroc! Intotdeauna am fost un norocos! Acolo sus cineva ma iubeste!“, crede el, scrie Pro TV.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top