Connect with us
Peste 100 de experți globali din industria online, digital si tech, vor reveni la Bucuresti, în cadrul iCEE.fest 2017.

Știri

Cine vine la iCEE.fest 2017

În 15 si 16 iunie, peste 100 de experți globali din industria online, digital si tech, vor reveni la Bucuresti să prezinte cele mai noi tendințe în domeniul care schimbă radical majoriatea modelelor tradiționale de business, în cadrul iCEE.fest 2017.

Nume importante, începând cu giganții globali Google si Facebook, vor prezenta pe cele 5 scene ale iCEE.fest viziunea lor legată de viitor. Detalii sunt prezentate aici.

Festivalul va acoperi anul acesta mai multe zone de interes, în tot atâtea evenimente paralele: disruption (modele de business neconvenționale), realitate virtuală si augumentată, digital health (cum tehnologia schimbă sistemul tradițional în medicină), digital content, e-commerce, ad tech (tehnologii pentru îmbunătățirea campaniilor online), marcom (despre tendințele în marketing si comunicare), creativitate si startups.

În plus, anul acesta festivalul propune două evenimente-satelit noi, dedicate caselor inteligente (smart homes) si tehnologiei care schimbă modul tradițional în care funcționează băncile si sistemele de plată (fin tech).

Pe site-ul oficial se poate consulta lista actualizată de speakeri precum si detalii legate de principalele linii de conținut din acest an, precum si care sunt companiile care vor prezenta, în detaliu.

Festivalul iCEE.festInteractive Central and Eastern Europe Festival – este organizat de ThinkDigital România, cu sprijinul Orange. Susținători importanți mai sunt Carrefour, Volkswagen, XAXIS, BCR si Ernst&Young. Internațional, festivalul e susținut de IAB Europe si, în plan academic, de The University of Sheffield.

Ultimele bilete disponibile se pot cumpăra de pe site-ul iCEEfest.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top