Știri

Cioloş: O să merg la alegeri şi o să votez pe cineva în care am încredere că va duce mai departe ce am făcut bun

Premierul Dacian Cioloş a răspuns, sâmbătă, pe Facebook, celor care i-au scris comentarii la o postare legată de debirocratizare, la afirmaţia unei persoane că nu este şi nici nu va fi rezultatul unor alegeri, el spunând că va merge la alegeri şi va vota pe cineva în care are încredere că va duce mai departe ce a făcut bun.

O persoană i-a scris premierului că se adresează românilor ca şi cum ar prezenta un program de guvernare.

”Nu sunteţi şi nu veţi fi rezultatul niciunui fel de alegeri! Cel putin conform propriilor afirmaţii. Adică, să zică poporul, uite frate, fatalitate, în sfârşit cineva care m-a convins, dar care nu mă lasă să-l votez!”, a scris aceasta.

Premierul Dacian Cioloş i-a replicat că, în opinia sa, e important ca guvernanţii să facă atât cât pot acum, în prezent, şi să se gândească la cum pot fi lucrurile mai bune în viitor.

”Orice acţiune bună din prezent generează aşteptări mai mari de la viitor. Asta e natura umană optimistă şi creatoare. O să merg si eu la alegeri şi o să votez pe cineva în care am încredere că va duce mai departe ce am făcut bun şi că va veni cu noi idei bune. Fatalitatea nu e o realitate, e doar un punct de vedere. Şi eu, unul, nu privesc lucrurile din acest punct de vedere”, a scris prim-ministrul.

Cioloş a răspuns şi la un comentariu privind debirocratizarea administraţiei. ”Nu pot simplifica printr-o decizie formală modul de gândire complicat al unora. Dar putem începe o schimbare. Nici mersul pe bicicletă nu se învaţă din prima. Important este să nu te descurajezi când cazi şi să te uiti la cei care merg deja pe bicicletă, nu la cei care se plâng că se lovesc. Nu dau nicio lecţie… Sunt doar câteva gânduri”, a scris premierul pe Facebook.

Share
Scris de
Adrian Vrauko
Stiri Despre ciolosdacian ciolos

Acest site foloseste cookies.

Read More