Circulatia feroviara afectata de ploi. Trenurile au intarzieri de zeci de minute

24.08.2016
Circulatia feroviara afectata de ploi. Trenurile au intarzieri de zeci de minute

Mai multe trenuri au intarzieri din cauza ploilor din ultimele ore. Potrivit unei informari din partea CFR Calatori, circulatia feroriara a fost inchisa pe ambele fire intre Ramnicu Sarat si Focsani.

Citeste si: Inundatii in Bucuresti – ISU: 25 de case au fost inundate

Citeste si: Furtuna si ploaie torentiala in Bucuresti – Zeci de strazi inundate

„Din cauza unei viituri, in zona localitatii Sihlea, in cursul acestei dimineti – 24 august 2016, in intervalul orar 05:20 -06:09, circulatia feroviara a fost inchisa pe ambele fire intre Ramnicu Sarat si Focsani.

Traficul feroviar se realizeaza pe un fir.
Pasagerii din trenurile afectate, vor ajunge la destinatii cu intarzieri:
IR 1668 (Iasi – Bucuresti Nord)
IR 1654 (Vatra Dornei Bai h – Bucurestiu Nord)
R 5056 (Marasesti – Ploiesti Sud)
R 5101 (Buzau – Adjud)
IR 1554 (Ploiesti – Bucuresti Nord) este anulat, pasagerii fiind preluati de trenul IR 1558
IR 1650 Suceava – Bucuresti Nord
IR 1658 (Bacau – Bucuresti Nord)
IR 1661 (Bucuresti Nord – Iasi)
IR 1655 Bucuresti – Bacau)
R 5055 (Ploiesti Sud – Marasesti)

Cerem scuze calatorilor pentru neplacerile create si ii asiguram ca angajatii feroviari actioneaza operativ pentru desfasurarea circulatiei in conditii de deplina siguranta.

Rugam pasagerii ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite in statiile CFR, informatii referitoare la intarzierile sau modificarile survenite in circulatia trenurilor de calatori sau la telefon 021/9521.:, este anuntul dat de CFR Calatori.

Despre CFR Calatori:
Societatea de Transport Feroviar de Calatori CFR Calatori S.A. este operatorul national feroviar de pasageri care efectueaza transportul public de calatori pe calea ferata. CFR Calatori contribuie la libera circulatie a persoanelor in interiorul si in afara tarii, in conditii ecologice si de siguranta. Politica pe care managementul companiei o promoveaza este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament fata de societate in sensul garantarii accesibilitatii pentru toate categoriile de cetateni.