Știri

Circulația a fost reluată, după 4 ore de la accidentul de pe DN2

Circulația a fost reluată pe dn2, după 4 ore de la accidentul din localitatea Șindrilița. În urma acestui accident trei oameni au murit și alți 15 au fost răniți. Cinci dintre răniți sunt internați la Spitalul Floreasca.

Circulația rutieră pe DN2 a fost blocată mai bine de 4 ore de la accident, în dreptul localităţii Şindriliţa, din Ilfov. Potrivit Centrul Infotrafic, traficul este îngreunat, fiind dirijat de poliţişti.

oliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să circule prudent, deoarece în zonă încă se circulă îngreunat, traficul fiind dirijat de agenţi.

Accident grav pe DN2: 3 persoane au murit și alte 15 au fost rănite

Accidentul de pe DN2 s-a produs în urma ciocnirii dintre un microbuz și un autoturism. 18 persoane au fost implicate în acest accident, dintre care 3 au murit și alte 15 au avut nevoie de intervenție medicală.

Citește și: Accident pe DN2: Trei morți și cel puțin 17 răniți. A fost activat planul roșu de intervenție

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat că s-a declanşat planul roşu.

„S-a declanşat planul roşu. Sunt plecate maşini şi de la Bucureşti şi de la Urziceni. Aştept informare de acolo. Din primele informaţii sunt trei persoane încarcerate în microbuz şi alte persoane rănite care au ieşit din maşini”, a declarat secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, pentru news.ro.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More