Connect with us
Circulatia a fost blocata la metrou, miercuri dimineata, 13 iulie 2016, dupa un incident petrecut la statia Constantin Brancoveanu de pe M2.

Știri

Circulatie blocata la metrou. Incident la statia Constantin Brancoveanu

Circulatia a fost blocata la metrou miercuri dimineata, dupa un incident petrecut la statia Constantin Brancoveanu. Un barbat de circa 50 de ani ar fi incercat sa se sinucida si a cazut pe linii.

In urma acestui incident circulatia de metrou pe magistrala M2 Pipera – Berceni, cea mai aglomerata a Capitalei, a fost blocata minute bune. Purtatorul de cuvant al Metrorex, Evelyne Croitoru, a confirmat faptul ca este vorba despre o tentativa de sinucidere.

Cel care a incercat sa isi ia singur viata a fost transportat de urgenta la spital

„Azi dimineata, la ora 7,00, in statia de metrou Constantin Brancoveanu a avut loc o tentativa de suicid, nereusita. Au venit autoritatile, iar omul a fost dus la spital, pentru evaluare. In prezent, in statia Constantin Brancoveanu se circula normal doar pe un fir, respectiv pe firul 2”, a spus Evelyne Croitoru, pentru agentia nationala de presa.

Conform acesteia, pe firul 1, intre Statiile Pipera – Constantin Brancoveanu si Brancoveanu – Berceni, circulatia garniturilor de metrou este una de tip pendul. Metrorex anunta ca traficul trenurilor se va desfasura cu greutate si sunt asteptate intarzieri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top