Connect with us
Circulație îngreunată pe mai multe drumuri din țară din cauza aglomerației. Minivacanța de 1 Decembrie a dat circulația peste cap.

Știri

Circulaţie îngreunată pe autostrada A1, DN1, DN2, DN7

Circulaţie îngreunată pe autostrada A1, DN1, DN2, DN7 şi la ieşirea din ţară prin vama Nădlac, din cauza aglomeraţiei. Sute de șoferi profită de cele patru zile libere pentru a pleca cu familiile într-o scurtă vacanță. Sute de șoferi au ajuns la granița Nădlac și s-au așezat la coadzi imense. Timpii de așteptare au ajuns și la două ore.

Circulația se desfășoară în coloană pe DN1, pe sensul spre Valea Prahovei. Traficul este îngreunat și pe DN 2 Bucureşti – Urziceni, pe DN 7, în zona localităţii argeşene Bascov. Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, circulația se desfășoară îngreunat şi pe autostrada A1, la ieşirea din ţară prin vama Nădlac.

Traficul de pe DN1 este aglomerat în dreptul localităţii Comarnic, pe sensul de mers spre Braşov, între kilometri 101 şi 107. Aceleași condiții sunt şi în Buşteni, între kilometri 129 şi 131.

Pe DN2, circulația este îngreunată în judeţul Ilfov, pe sensul Bucureşti – Urziceni.

Circulație îngreunată pe mai multe drumuri din țară

Se circulă în coloană și în județul Arad, pe autostrada A1, la ieşirea din ţară prin vama Nădlac.

Pentru a evita ambuteiajele la granița cu Ungaria, polițiștii le recomandă șoferilor să folosească și alte puncte de trecere a frontierei.  Pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone o variantă este PTF Turnu sau PTF Nădlac I (vechiul punct). Acolo se poate ajunge ieşind de pe autostradă la ultimul nod rutier.

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, traficul este aglomerat la ieșirea spre Râmnicu Vâlcea.

Și pe DN7 se circulă în coloană, în dreptul localității argeșene Bascov.

În zona localității Măgura, pe DN 11 Bacău – Oneşti, circulația este oprită pe ambele sensuri. La kilometrul 162, s-au ciocnit un comion cu un autoturism.

Circulaţia pe DN 11 Bacău – Oneşti este oprită în ambele sensuri. La kilometrul 162, în zona localităţii Măgura, s-au ciocnit un camion cu un autoturism.

1 Comment

1 Comment

  1. laurentiu

    2016-11-30T20:08:22+02:00 at 20:08

    Data viitoare merg cu trenul sa ajung la timp la destinatie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top