Connect with us

Știri

Clientul care a ales sa transmita cate o bijuterie pentru fiecare dintre cele doua femei din viata sa

Clientul care a ales sa transmita cate o bijuterie pentru fiecare dintre cele doua femei din viata sa

Am sa va spun o poveste incredibila despre cum un client de al nostru a ales sa transmita cate un cadou pentru fiecare dintre cele doua femei din viata sa. Cum am descoperit asta? Afla mai departe.

Intai de toate va precizam faptul ca vom pastra confidentialitatea clientului nostru, iar pentru asta ii vom spune general: Alexandru (numele a fost ales aleatoriu, fara niciun fel de aluzie la Alexandrii din viata noastra).

Cum a inceput totul

Se anunta ca fiind o zi ca oricare alta la birou, era dimineata, ne beam cafeaua si navigam printre taskurile noastre zilnice. Facem asta in fiecare dimineata, ca un ritual personal. Sorbeam din cafea si din cand in cand auzeam notificarea pe telefon privind o noua comanda ce a fost plasata pe website-ul nostru. Nimic neobisnuit pana acum. Ne pregatim pentru o noua zi de lucru, dar intai sa ne dezmeticim putin cu inca o gura de cafea.

Dupa ce ne-am simtit voiosi pentru o noua zi de lucru, verificand noile comenzi, observam ca printre cele plasate in acea zi, avem o comanda noua de la vechiul nostru client, Alexandru. Anterior acesta plasa mereu o comanda ce avea de fiecare data un singur produs, deseori fiind o pereche de cercei din argint sau un inel. De aceasta data Dl. Alexandru a plasat o comanda ce continea doua perechi de cercei din argint, identici.

Cine este acest client

Noi chiar l-am cunoscut pe Alexandru (telefonic ce-i drept), un domn cu o voce sarmanta, pus mereu pe glume, care ne suna sa verifice daca comanda sa a fost plasata corect si daca poate face plata la livrare (de fiecare data plateste la livrare). Ei bine de aceasta data nu a mai sunat ci a preferat sa ne lase un mesaj la checkout, inainte de finalizarea comenzii.

Ca o imagine de ansamblu al design-ului ambalajelor noastre (deoarece este important pentru a trece la faza urmatoare din istorisirea noastra), noi la the-treasure.ro avem bijuteriile din argint ambalate individual, in pungute de cadou, iar fiecare cutiuta contine un flyer ce este personalizat cu numele destinatarului, in semn de multumire pentru ca ne-a ales pe noi si de aceasta data.

Cum am aflat asta

Acestea fiind spuse, ne intoarcem la povestea noastra, unde spuneam ca Alexandru, clientul nostru vechi, ne-a scris un mesaj la checkout, cu un pas inainte de finalizarea comenzii sale.

Mesajul sau suna cam asa:

Doresc ambalarea celor 2 perechi de cercei in pungi separate si in mesajele din cutie vreau sa scrieti numele urmatoare: Andreea si Alina, separat.”

Nimic atipic. Mai ales in perioada sarbatorilor cand oamenii fac cadouri rudelor, prietenilor sau colegilor de munca. Insa un detaliu de la final ne-a atras atentia:

Ele nu trebuie sa afle una despre cealalta. Hahaha”

Cum s-a sfarsit totul

Ne-a amuzat teribil acest final si totodata ne-a facut curiosi sa aflam oare cine sunt cele doua doamne din viata domnului Alexandru si … de ce nu trebuie sa afle una despre cealata? Oare acesta a glumit sau … nu?

Indiferent de care ar fi raspunsul, nu negam faptul ca ne-a pus mintea in actiune, generand astfel zeci de variante care de care mai fictive. Apreciem sarmul domnului Alexandru si ii multumim ca a ales sa ne incredinteze noua acest task si sa ne ofere posibilitatea sa spunem aceasta povestioara amuzanta si voua, cu conditia de a-i pastra confidentialitatea.

Cu aceasta ocazie transmitem aprecierea noastra si voua, celor care ne alegeti de fiecare data, indiferent de ocazie. Speram ca bijuteriile din argint oferite sa aduca un zambet larg pe fetele tuturor celor care aleg sa le poarte.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top