Connect with us
Clipe de GROAZĂ pentru criminala de la metrou. Poliția a luat o decizie radicală

Știri

Clipe de GROAZĂ pentru criminala de la metrou. Poliția a luat o decizie radicală

Magdalena Şerban, criminala de la metrou care a şocat o ţară întreagă, a stârnit multă indignare şi printre femeile aflate în aerstul Poliţiei Capitalei.

A fost dispus un mandat de arestare pentru 30 de zile a fost emis pe numele Magdalenei Şerban după ce aceasta a omorât-o pe Alina Ciucu, împingând-o în faţa metroului, în staţia Dristor 1.

Iniţial, Magdalena Şerban a fost băgat în celulă cu alte femei, dar acestea au protestat faţă de prezenţa acesteia, iar conducerea arestului a trebuit să ia măsuri.

Magdalena Șerban a fost mutată singură în celulă

Magdalena Şerban a fost mutată singură într-o altă celulă. Criminala de la metrou a fost mutată într-o celulă unde stă singură, după revolta femeilor aflate în arestul poliţiei.

Magdalena Şerban a fost prinsă la câteva ore după ce a ucis-o pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani care se întorcea de la muncă în seara fatidică. Femeia a pândit-o la metrou, în staţia Dristor 1 şi a împins-o cu putere pe şine. Înainte de o omorî pe Alina, Magdalena Şerban a mai încercat să o arunce în faţa metroului pe o altă tânără, dar nu a reuşit.

Citește și BREAKING NEWS Un alt român a murit într-o staţie de metrou

Doi fraţi gemeni din comună suceveană Ipoteşti au fost implicaţi într-o altercaţie într-o staţie de metrou. Unul dintre ei a fost omorât, iar celălalt a ajuns în stare gravă la spital. Aceştia s-au luat la ceartă după câteva pahare. Totul s-a întâmplat într-o staţie de metrou din Belgia.

Duminică seară, 10 decembrie 2017, doi români au fost implicaţi într-o altercaţie violentă produsă în staţia de metrou Bockstael din capitală Belgiei, Bruxelles.

„O altercaţie violentă a avut loc noaptea trecută (n.r. – 10 decembrie a.c.), la ora 22.30, la staţia de metrou Bockstael din Bruxelles, în care au fost implicaţi 12 oameni, care s-au atacat reciproc cu cuţitele. Trei persoane au ajuns la spital, una dintre ele pierzându-şi viaţa. Acesta este un tânăr de 29 de ani, de naţionalitate română”, au spus jurnaliştii de la www.rtl.be.

Patru suspecţi au fost arestaţi preventiv pentru omor şi tentativă de omor. Aceștia urmau să fie prezentați în față camerei de consiliu.

Unul dintre aceştia a decedat, în timp ce celălalt a ajuns în stare gravă la spital

Cei doi răniţi continuă să fie internaţi la spital, starea lor de sănătate fiind încă una gravă, deşi medicii au reuşit să-i stabilizeze.

Altercaţia a fost filmată parţia de către camerele video de la metrou, astfel că autorităţile belgiene continuă cercetările pentru a identifica toate persoanele implicate în altercaţie şi pentru a stabili gradul de participare a fiecăreia.

Românii implicaţi în altercaţia de la metroul din Bruxelles sunt doi fraţi gemeni din comună suceveană Ipoteşti.

Constantin Senciuc ar fi bărbatul român omorât cu mai multe lovituri de cuţîn, în timp ce fratele său Gheorghe Senciuc se află în stare gravă la spital.

„Este vorba de fraţii gemeni Constantin şi Gheorghe Senciuc, originari din Ipoteşti. Din primele informaţii se pare că în cazul lui Constantin Senciuc s-a declarat decesul, în timp ce Gheorghe Senciuc a fost operat de două ori şi este internat în spital în stare gravă”, au arătat cei de la Monitorul de Suceava, scrie adevarul.ro.

Citește și Carmen Dan cere o ANCHETĂ după crima de la metroul bucureştean

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top