Clipe de groază! Scena s-a rupt la Festivalul Mamaia

17.07.2018
Clipe de groază! Scena s-a rupt la Festivalul Mamaia

Momente de panică în Mamaia. Totul a avut loc în timpul ceremoniei de premiere de la Festivalul Mamaia Copiilor. În momentul decernării premiului I, scena a cedat şi s-a rupt pur şi simplu sub greutatea copiilor.

Speriați de cele întâmplate, copii s-au retras de pe scenă.

Pe scenă se aflau zeci de copii care, panicaţi, au început să ţipe, moment în care prezentatoarea festivalului a cerut „câteva minute de publicitate”.

„Haideți, vă rog frumos, să încercăm să luăm un minut de publicitate până reparăm scena. Eu o să înot probabil până în spate”, a încercat actriţa Diana Dumitrescu să repare situația.

Totul s-a întâmplat sub privirile neputincioase ale părinţilor care asistau la momentul premierii, scrie libertatea.ro. Din fericire niciun copil nu a fost rănit, însă mai mulţi părinţi au criticat oragnizarea din acest an a Festivalului Mamaia Copiilor.

S-a rupt scena la Festivalul Mamaia

Primarul Constanței a spus că se va face un raport care urmează să fie făcut public..

Între 10 și 14 iulie a avut loc, la Constanța, Festivalul Național de Creație și Interpretare Mamaia Copiilor 2018, unde copiii au putut să-și arate talentul muzical.

Toate bune și frumoase până în seara de gală, când s-a rupt scena de la Festivalul Mamaia Copiilor, creându-se panică atât în rândul copiilor, cât și al părinților, care priveau neputincioși.

Citește și Tragedie la o nuntă din Neamț. Planul roșu de intervenție a fost activat

În acest caz a fost deschisă o anchetă care urmează să stabilească cine se face vinovat de incidentul care se putea transforma într-o tragedie. Primarul Decebal Făgădău a declarat că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că nimeni nu a fost rănit.

Tot edilul orașului Constanța a spus că nu este singura nemulțumire legată de acest eveniment. Ancheta deschisă urmează să stabilească vinovații.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *