Connect with us
Cluj: Student căzut în puțul liftului la balul facultății, în stare gravă: „A fost resuscitat circa 30 de minute”

Știri

Cluj: Student căzut în puțul liftului la balul facultății, în stare gravă: „A fost resuscitat circa 30 de minute”

Un student din Cluj, absolvent al Facultății de Științe Economice, a fost rănit grav la un bal organizat într-un complex din oraș, după ce a cîzut în puțul liftului.

Potrivit unor martori, tânărul a căzut de la etajul 2 în ”puțul” liftului, ”zona nefiind securizată cum trebuie”.

Poliţiştii efectuează investigaţii pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care a suferit leziuni un tânăr. Acesta se afla la o petrecere, în incinta unui complex de pe raza comunei Feleacu. Conform primelor informaţii, în jurul orei 02:20, tânărul în vârstă de 21 de ani, din Târgu Mureş, a căzut în puţul unui lift nemontat, după ce ar fi trecut de cordonul care interzicea accesul în zona respectivă”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, potrivit stiridecluj.ro.

Citește și: Iași: 12 copii intoxicați la un banchet școlar! Elevii au fost duși de urgență la spital

Totul s-a produs azi-noapte în jurul orei 2.00, iar după circa 30-40 min au sosit echipajele SMURD. Băiatul respectiv plin de sânge a fost urcat in masina SMURD si resuscitat circa 30 de minute, iar apoi au plecat… Domnii de la SMURD au fost cam rezervați în privința șanselor de supraviețuire! A fost banchetul celor de la FSGA. Este foarte ciudat cum de încă nu s-a aflat nimic!”, a relatat un martor la incident.

Pacientul în vârstă de 22 de ani a fost preluat de SMURD cu „multiple traumatisme pe față, gât, cap, corp și a fost dus la UPU Cluj”.

Elev mort la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a

La începutul lunii, pe 6 iunie, un elev din Alexandria a murit sub privirile colegilor săi la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a. Adolescentului i s-a făcut rău la banchetul de final de clasa a opta. El a fost transpotat la spital în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Băiatul era însoțit de mătușa lui la banchet. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 22:00, când băiatului i s-a făcut rău şi a căzut ca secerat de pe scaun. Cazul este anchetat de IGSU, polițiști, dar și de conducerea școlii.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top