Connect with us
Cod galben de grindină și descărcări electrice

Știri

Cod galben de grindină și descărcări electrice

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi un cod galben de grindină și descărcări electrice. Codul este valabil până la ora 15:30. Află din rândurile de mai jos care sunt zonele vizate.

Cod galben de grindină și descărcări electrice

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o atenţionare nowcasting Cod galben de grindină şi descărcări electrice pentru mai multe localităţi din judeţul Argeş, valabilă până la ora 15:30.

Astfel, meteorologii spun că se vor semnala frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului şi averse ce vor cumula 15 – 20 l/mp în localităţile Pietroşani, Albeştii de Argeş, Corbeni, Coşeşti, Schitu Goleşti, Corbi, Muşăteşti, Balileşti, Malureni, Dârmaneşti, Miceşti, Godeni, Berevoeşti, Aninoasa, Domneşti, Vladeşti, Valea Iaşului, Braduleţ.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

CITEȘTE ȘI: Prognoza meteo pe 2 săptămâni: Vremea 1 – 14 mai 2018. După temperaturile ridicate, vin furtunile!

Prognoza meteo pe două săptămâni: Vremea 7 – 20 mai 2018. Ploi însemnate și răcire a temperaturii!

Vremea 7 – 20 mai 2018. Administrația Națională de Meterologie anunță o vreme relativ caldă pentru această perioadă va caracteriza următoarele două săptămâni (7 – 20 mai). Cu toate aceastea, probabilitatea de apariţie a ploilor de scurtă durată rămâne ridicată, în special spre finalul acestei săptămâni.

De asemenea, ploile pot apărea şi după data de 15 mai, în majoritatea regiunilor.

Iată cum va fi vremea 7 – 20 mai în toate regiunile țării:

În Banat, temperatura aerului va marca o uşoară scădere la începutul intervalului, aşa încât, în ziua de 8 mai, la nivelul regiunii vor fi maxime în jur de 24 de grade şi minime de 10 – 12 grade.

Ulterior, vremea se va încălzi uşor, iar până la finalul săptămânii media maximelor va fi de 25 – 26 de grade, iar a minimelor de 13 – 14 grade. La mijlocul lunii mai va fi posibilă o răcire, valorile termice maxime urmând să coboare spre o medie de 22 de grade, iar cele minime vor fi în jur de 11 grade. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top