Connect with us
Colectiv 2. 17 eleve moarte intr-un incendiu in Thailanda VIDEO

Știri

Colectiv 2. 17 eleve moarte intr-un incendiu in Thailanda VIDEO

Tragedia de la Colectiv se repeta la mii de kilometri departare de tara noastra. 17 eleve au murit in urma unui incendiu produs intr-un camin din Chiang Rai, o localitate din nordul Thailandei.

Incendiul a izbucnit intr-un camin din campusul studentesc din acest oras, o cladire cu doua etaje. „17 eleve au murit intr-un incendiu si alte doua sunt date disparute in momentul de fata, scrie Agentia de Presa Franceza (AFP). In camin locuiau eleve minore (gradinita si clasele primare). Doar 5 eleve au supravietuit tragediei, dintre care doua se afla in stare grava sub supraveghere medicala.

Drama unui ranit din Colectiv. Ce a facut mama sa cu banii primiti de la stat

Andreea Marin obtine o victorie importanta pentru victimele din Colectiv

„Este vorba despre o clădire din lemn, veche de 40 de ani. Focul a fost stins de pompieri, dar ancheta continuă pentru a determina cauzele incendiului”, a declarat Prayad Singsin, unul dintre politistii locali, pentru AFP.

Drama Colectiv

Tragedia din Thailanda vine la cateva luni dupa tragedia produsa in Romania. Reamintim ca in toamna anului trecut, 10 de tineri si-au pierdut viata in timpul unui concert in care s-au folosit artificii. Incendiul a dus la moartea a 64 de persoane, ultima dintre ele murind in spitalul Floreasca, dupa ce a fost internata cateva luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top