Connect with us
Un tanar ranit in incendiul de la Colectiv a murit in cursul zilei de luni, 14 martie, la mai bine de 4 luni de la producerea incendiului din clubul bucurestean.

Știri

Colectiv: Un tanar a murit luni! Bilantul tragediei a ajuns la 64

Un tanar ranit in incendiul de la Colectiv a murit in cursul zilei de luni, 14 martie, la mai bine de 4 luni de la producerea incendiului din clubul bucurestean.

Conform Digi24, tanarul se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitala si a suferit o serie de operatii. Tanarul decedat are 21 de ani, este din Petrosani si se numeste Radu Sienerth.

radu sienerth

Radu Sienerth a luat parte la programul de Internship al Guvernului Romaniei, lucrand ca intern la Ministerul Economiei, relateaza Antena 3.

De asemenea, s-a remarcat prin participarea la o serie de olimpiade si comunicari stiintifice in cadrul ciclurilor gimnazial si liceal, precum si la o serie de conferinte pe teme economice si de dezvoltare antreprenoriala organizate la nivelul universitatii.

Vezi si: Avertisment! PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL! Primul apel la 112 de la #Colectiv

Citeste si:COLECTIV. Mesajul cutremurator al unui tata: „Dragul nostru Alex, cum e Raiul azi? Aveai sau nu dreptul sa pleci?”

Pe plan profesional, a activat in domeniul consultantei financiare la o banca de top din Romania si a efectuat un stagiu de practica la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului.

Bilantul tragediei din Colectiv a ajuns acum la 64 de morti.  26 au murit in club, unul spre spital, iar 37 in lunile urmatoare. Ultimul deces se produsese pe 21 decembrie anul trecut.

In spitalele din strainatate mai sunt cinci persoane ranite in incendiul din 30 octombrie 2015.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top