Connect with us
Colegii tinerei UCISE la metrou sunt îngenuncheaţi de durere. Ce mesaj au primit

Știri

Colegii tinerei UCISE la metrou sunt îngenuncheaţi de durere. Ce mesaj au primit

Mesajul primit de colegii Alinei Ciucu, tânăra ucisă la metrou. Când au deschis email-ul, toți au început să plângă. Colegii Alinei Ciucu de la compania multinaţională Genpact au avut parte de un mesaj tulburător din partea companiei.

Colegii Alinei Ciucu de la compania multinaţională Genpact au avut parte de un mesaj tulburător din partea companiei.

Mesajul a fost primit de toţi colegii Alinei Ciucu

„Suntem foarte îndureraţi să auzim că a murit colega noastră Alina Ciucu şi am vrea să transmitem condoleanţele noastre sincere familiei sale.

La etajul al treilea, în camera Lean&Digital veţi putea lăsa un mesaj, împărtăşi o memorie sau vă veţi putea ruga pentru colega noastră.

Am pierdut un prieten drag şi un coleg valoros. Să se odihnească în pace. Echipa Genpact”, este conţinutul mail-ului pe care colegii Alinei Ciucu l-au primit.

Citeşte şi Greșeala MAJORĂ făcută de autorități. CRIMA de la stația de metrou Dristor 1 putea fi evitată?

Au apărut primele imagini ale crimei de la metrou! Criminala o împinge pe tânăra de 25 de ani pe șine, iar când aceasta încearcă să se urce, o lovește cu piciorul.

Deși pe peron mai erau persoane, așa cum se vede pe imagini, nimeni nu a intervenit. La doar două secunde, a venit trenul care a ucis-o.

CRIMA METROU DRISTOR 1 Femeia suspectată că a împins două tinere în faţa unor garnituri de metrou, una dintre acestea decedând, este cercetată pentru omor şi tentativă de omor. Anunțul a fost făcut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Magdalena Şerban a fost reţinută pentru 30 de zile

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de către reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Magdalena Şerban este cercetată pentru infracţiunile de omor calificat şi tentativă de omor.

”Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat că, la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie.

La data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul.

Urmare a acestor acţiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, anunţă procurorii.

CRIMA METROU DRISTOR 1 În cursul zilei de miecuri, suspecta va fi prezentată magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, iar cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B.

Magdalena Şerban este din Craiova şi fost incoerentă pe toată durata audierilor

Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negând.

CRIMA METROU DRISTOR 1 Ea le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia.

Ea a spus că nu ştie adresa, dar ştie să ajungă acolo. În imaginile video cu primul incident, petrecut la staţia de metrou Costin Georgian, se poate observa că femeia a împins-o pe victimă de trei ori, nereuşind să o arunce pe şine.

Victima ar fi opus rezistenţă, iar la un moment dat s-a şi luptat cu agresoarea, reuşind într-un final să fugă.

Citeşte şi Accident GRAV pe Valea Oltului. Sunt mai multe victime, traficul este blocat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top