Connect with us
Continuarea uneia dintre cele mai de succes comedii din ultimii ani, ,,Nunta a la grec 2” va avea premiera in cinematografele din Romania pe 1 aprilie.

Știri

Comedia ,,Nunta a la grec 2” vine in intampinarea fanilor din 1 aprilie, la cinema

Continuarea uneia dintre cele mai de succes comedii din ultimii ani, ,,Nunta a la grec 2” va avea premiera in cinematografele din Romania pe 1 aprilie, fiind distribuita de Freeman Entertainment

Continuarea uneia dintre cele mai de succes comedii din ultimii ani, ,,Nunta a la grec 2” va avea premiera in cinematografele din Romania pe 1 aprilie, fiind distribuita de Freeman Entertainment.

Nia Vardalos, actrita nominalizata la Oscar, semneaza scenariul si revine in rolul principal alaturi de actorii preferati din prima parte. Odata descoperit, secretul familiei Portokalos va reuni intregul clan pentru o noua nunta, mult mai mare si mai… greceasca.

In scenariul scris de Vardalos, povestea sare peste zece ani de la ultimul moment in care am vazut familia Portokalos. Toula si Ian sunt casatoriti de mult timp si, asa cum este normal,  relatia si-a mai pierdut din scantei. La fel ca multe mame de adolescenti, Toula este la cutite cu fiica ei si incearca sa gaseasca timp pentru ea si relatia cu sotul ei.

Kirk Jones („Nanny McPhee”) regizeaza cel de-al doilea capitol al comediei, produs tot de Rita Wilson, impreuna cu partenerii Playtone – Tom Hanks si Gary Goetzman.

Despre interactiunea regizorului cu membrii distributiei Nia Vardalos remarca: „Mi s-a parut haios sa-l vad pe Kirk Jones, regizorul nostru britanic, lucrand cu o distributie asa de colorata, atat de etnica. Nimeni nu-l auzea spunand ceva, pentru ca noi vorbeam cu totii. Mult… Si foarte tare !”

Din 1 aprilie, indrazneata si indragita familie Portokalos promite hohote de ras la cinema in ,,Nunta á la grec 2”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top