Connect with us
Comenteaza meciurile pe HUFF.ro și poți câștiga abonamente Netflix. Regulament

Știri

Comenteaza meciurile pe HUFF.ro și poți câștiga abonamente Netflix. Regulament

HUFF face live text la cele mai importante meciuri din Liga 1, Cupa României, Seria A, La Liga și alte competiții sportive. Toți cei care comentează meciurile în secțiunea de comentarii sunt automat înscriși în tragerea la sorți pentru câștigarea unui abonament NetFlix.

Regulament „Comentează meciurile pe huff.ro și poți câștiga abonamente Netflix”

Huff.ro te invita să comentezi orice meci pe Huff.ro care este live text în secțiunea de comentarii și ești automat înscris în tragerea la sorți făcută pe random.org pentru 1 abonament Netflix pe săptămână.

Regulamentul oficial

publicat pe 26 iunie ora 23:20, actualizat – nici o actualizare.

REGULAMENT CONCURS:  Comenteaza meciurile live text pe huff.ro

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii „ Comenteaza meciurile live text pe huff.ro” este AIR24 GATE SRL, DENUMITA IN CONTINUARE Huff.ro, cu sediul în Liviu Rebreanu 46-58, SECTOR 3, Bucureşti, România, CUI RO38632845. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.huff.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Netflix.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul „3 MILIOANE” se desfăşoară în perioada 8-12 iunie 2020, pana la ora 23:59 pe site-ul huff.ro, articol denumit „Comenteaza meciurile live text pe huff.ro”

Perioada concurs 26 iunie – 1 septembrie 2020.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Participanții trebuie să răspundă comenteze meciurile la care huff.ro face livetext in timpul live text-ului si la 24 de ore dupa. Prima saptamana de concurs incepe vineri 26 iunie și se încheie duminică 28 iunie 2020.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, folosind site-ul https://random.org.

Premiile se vor acorda in ordinea tragerii la sorti.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile constau în:

10 conturi de Netflix pentru 3 luni, acordate celor 10 câștigători trași la sorți. 1 cont de netflix se acorda pe saptamana, care incepe luni ora 00:00 și se incheie dumincă 23:59, se iau în considerare comentariile din săptămâna precedenta. Tragerea la sorti are loc in fiecare zi de luni pe durata concursului.

Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon) la adresa de email gate@air24.ro. Premiile nu pot fi convertite în bani.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, HUFF.ro îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs sau de a anula premiul pentru săptămâna în curs.

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de concurs, adica în acest articol.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor HUFF.ro precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.

În cazul constatării folosirii unor conturi special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

HUFF.ro va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.huff.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top