Connect with us

Știri

Concert acustic Sarmalele Reci la Teatrul de pe Lipscani

 

Concert acustic Sarmalele Reci la Teatrul de pe Lipscani. Prestigioasa formație Sarmalele Reci va concerta joi, 14 aprilie 2016, în sala Teatrului de pe Lipscani. Spectacolul acustic cu titlul „Cei mai frumoși din orașul acesta” va începe la 19,30.

Rock, blues, jazz, balade, improvizație și o interacțiune minunată cu publicul

“Sarmalele Reci prezintă în variantă acustică cele mai iubite balade și șlagărele cele mai fredonate. Fanii și prietenii vor putea redescoperi repertoriul Sarmalelor Reci în noi sonorități. Este un spectacol de muzică, poezie, teatru și improvizație. Reorchestrate pentru chitară acustică, pian, acordeon, vioară, violoncel, cîntecele noi și cele vechi ale Sarmalelor Reci respiră lirism, energie, bucuria de a trăi. Vrem să invităm în sală pe cei mai frumoși oameni din oraș, oameni care au adus în dar lucruri frumoase, bune, adevărate vieții orașului tău!”, a declarat Zoltán András, fondatorul, vocalistul și liderul formației.

Concert acustic Sarmalele Reci la Teatrul de pe Lipscani. Alături de Sarmalele Reci, actorul Flaviu Crișan, ca amfitrion al spectacolului, însoțește parcursul muzical recitând o selecție de poezie lirică și epică, improvizând împreună cu membrii grupului și cu spectatorii.

Sonoritatea unplugged / acustică revelează mai puternic spiritul intrinsec al muzicii și invită sufletul ascultătorului să se unească mai intim cu el.

Afis Sarmalele Reci - Teatrul Lipscani

Formaţia Sarmalele Reci a fost înfiinţată în anul 1993 şi a lansat opt albume: ”Ţara te vrea prost” (1995), ”Aurolac” (1996), ”Bucate alese” (1998), ”Răpirea din Serai” (1999), ”Maniac” (2001), ”Vaca” (2003), ”O seară la operetă” (2007) şi ”Haos.ro” (2012).

În prezent, membrii trupei sunt: Zoltán András (voce), Emil Viciu (chitară), Gabriel Drăgan (tobe), Mircea Laszlo Horvath (claviaturi) şi Vlady Săteanu (bas).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top