Connect with us
Concert Maroon 5 in Romania! Formatia de pop rock condusa de Adam Levine va concerta in Piata Constitutie din Bucuresti.

Știri

Concert Maroon 5 in Romania! Cand va avea loc

Maroon 5 vine in premiera in Romania. Formatia va sustine un concert in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Maroon 5 vine in premiera in Romania. Formatia va sustine un concert pe 5 iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Concert Maroon 5 in Romania! Anuntul a fost facut de D&D East Entertainemt pe pagina oficiala de Facebook a companiei. Biletele se pun in vanzare miercuri, 30 martie, de la ora 16.00 prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro, conform D&D East Entertainment.

Concert Maroon 5 in Romania! Maroon 5, lansata in Los Angeles, cu bine-cunoscutul stil musical unic, si-a consolidat pozitia in industria muzicala ca fiind una dintre cele mai rezistente si longevive trupe ale muzicii pop. A castigat primul dintre cele 3 premii Grammy, la categoria Best New Artist in 2005 si a vindut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor in intreaga lume. Discurile lansate de trupa au fost de asemenea placate cu aur si platina an peste 35 de tari.

Citeste si: CONCERT SIA in ROMANIA. Pret bilete

Maroon 5 a castigat fanii si criticii deopotriva cu stilul muzical inovator, un mix rock/R&B, introdus in albumul lor de debut, Songs About Jane si in dublul album placat cu platina, It Won’t Be Soon Before Long, care a inclus hit-uri precum Makes Me Wonder si If I Never See Your Face Again.

Citeste si: Oficial: CONCERT RIHANNA in ROMANIA. Cand are loc si cat costa biletele

Concert Maroon 5 in Romania! In 2010, trupa a lansat cel de-al 3-lea album de studio, Hands All Over, care contine single-uri precum Misery si celebrul Moves Like Jagger, ocupand #1 in

Top 40 si Topul Hot AC, precum si #1 in topul Billlboard Hot 100. Ambele single-uri au fost nominalizate la categoria “Cea mai buna interpretare pop a unui Duo sau a unui grup vocal” a premiilor Grammy. Moves Like Jagger a devenit unul dintre cele mai bine vandute single-uri din toate timpurile, cu vanzari de peste 8,5 milioane exemplare in intreaga lume.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top