Connect with us

Știri

Concurs „Castiga un laptop ACER” pe Facebook

HUFF a lansat astazi un concurs pe pagina sa de Facebook unde toti cei care doresc se pot inscrie printr-un simplu mecanism.

Asltfel, daca raspunzi cu „DA” in comentarii si daca dai SHARE la postare poti castiga un laptop Laptop 2 in 1 Acer One S1002-166V cu procesor Intel® Atom Z3735F 1.83GHz, 10.1″ IPS, 2GB, 32GB eMMC, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10 Home, Iron.

Specificatii suplimentare produs

Acer One 10

 

 

Doi sunt mai buni decat unul
Uneori aveti nevoie de o tableta, alteori aveti nevoie de un laptop. Nu trebuie sa alegeti intre cele doua variante, deoarece cu Acer One 10 le aveti pe ambele. Are un mod special pentru orice situatie: lucru, jocuri sau partajare.

Un mod pentru fiecare nevoie
Indiferent daca lucrati sau urmariti videoclipuri cu prietenii, Acer One 10 va pune la dispozitie un mod dedicat. Alegeti unul dintre cele patru moduri: modul Notebook pentru tastare, modul Pad pentru utilizarea functiilor tactile si modurile Tent si Display pentru divertisment.
Comutarea intre moduri este simpla
Modelul Acer One 10 are o balama magnetica fara fixare, datorita careia trecerea de la un mod la altul este foarte simpla. Acest design elimina conectorii mecanici incomozi pentru a putea conecta tableta si tastatura una de cealalta sau le puteti separa fara niciun efort.
Navigati cu precizie
Ati uitat sa luati mouse-ul cu dvs. si nu va place sa folositi suportul tactil? Suportul tactil de precizie va vine in ajutor. Acest suport tactil imbunatatit ofera o precizie sporita pentru posibilitatea optimizata de marire a imaginii, derulare si navigare.
Imagini clare
Datorita afisajului HD (1280 x 800) totul arata perfect clar. In plus, cu ajutorul tehnologiei IPS nu veti pierde niciun detaliu sau saturatie a culorilor cand priviti ecranul din unghiuri largi.
Aspect elegant
Modelul Acer One 10 are un design sofisticat, elegant si simplu. Exteriorul metalic slefuit confera un aspect unic si rafinat care nu este coplesitor si ofera o senzatie tactila placuta.

Data limita de inscriere este 25.05.2016. Castigatorul va fi ales prin tragerele la sorti pe data de 26.05.2016 folosind sistemul random.org.

Orice tentativa de fraudare a concursului va fi semnalata va duce la descalificarea participantului.

Se vor lua in considerare doar comentariile si share-urile pe pagina de Facebook Huff.ro la postarea concursului.

Castigatorul va fi de acord cu realizarea unei fotografii cu premiul castigat, ce va putea fi postata pe Facebook si site-ul huff.ro.

Organizator: Smart Activity SRL fara nici o legatura cu producatorul ACER. Valoarea totala a premiului 1000 de lei cu TVA inclus.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Bucin mihaela catalina

    2017-02-08T08:23:57+02:00 at 8:23

    Da

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top