Connect with us
Condoleanțe, Nea Popa. Actorul din serialul „La bloc”: „A plecat într-o lume mai bună“

Știri

Condoleanțe, Nea Popa! Actorul din serialul „La bloc”: „A plecat într-o lume mai bună“

Nea Popa, cunoscut pentru rolul său din serialul „La bloc” a anunțat astăzi ca socrul său a decedat. Valuri de mesaje de condoleațe au curs din partea apropiaților și pritenilor virtuali.

“A plecat într-o lume mai bună“. Condoleanțe!

„Astăzi a murit TATA! A plecat într-o lume mai bună. Dumnezeu să te ierte, suflet drag”,  este mesajul soţiei lui Tudorel Filimon.

Zeci de mesaje de condoleanțe pe Facebook

Nea Popa este încurajat de prietenii virtuali și pe rețelele de socializare. Fanii îi urează actorului condolențe.

Tudorel Filimon a reușit să își cumpere un apartament cu două camere, după multe ore de muncă. În cadrul unui interviu oferit recent, actorul a mărturisit că stă bine din punct de vedere financiar. Actorul Tudorel Filimon a fost executat de bancă şi de cămătari, după ce a împrumutat o sumă mare de bani.

„Cămătarii m-au executat, banda de cămătari a fost prinsă de curând. Eu m-am împrumutat de la o bancă, iar cămătarii au preluat. Am 40 de ani de carieră, de acum începe viaţa, nu-i aşa?

Eu prin muncă m-am detaşat, am interpretat un rol, dar munca m-a ajutat, dacă nu, ar fi fost mai greu. Sunt credincios de mic, dar credinţa m-a ajutat în vremurile grele.

Am renunţat de curând şi la ţigări, poate o să încep şi o dietă. De multe ori mi-au trecut banii printre mâni, nu am strâns niciodată banii.’ a dezvăluit nea Popa în emisiunea Agenţia VIP .

Continue Reading
You may also like...

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top