Connect with us
Cătălin Botezatu, reprezentanții clubului, dar și personalul angajat vor detalia noaptea incendiului de la Clubul Bamboo.

Știri

Conferință patronii Clubului Bamboo. Botezatu: Focul nu s-a aprins de la țigară

Cătălin Botezatu a anunțat că astăzi va avea loc o conferință de presă pe tema incendiului de la clubul Bamboo. Alături de designer va fi și Giosue Castellano, Radu Tarcan (administrator) și echipa de avocați. De asemenea și personalul care a fost de serviciu în noaptea incendiului.

Update, ora 13:30: Cătălin Botezatu: Vom încerca să înlăturăm orice fel de speculații, lucruri deformate.
Legat de avize și autorizații am să dau cuvântul avocaților noștri. Vorbim de o încăpere în care nu exista nicio priză. De aceea vă putem spune că nu avea acces nimeni acolo. Acea încăpere era deschisă pentru că era dotată cu ieșire de evacuare. În acel moment nu a intrat nimeni, era lumina stinsă și totuși de acolo a pornit focul, de la draperii.

Joshua: În momentul când s-a întâmplat cu Colectiv legislația s-a schimbat. A trebuit să facem niște modificări. Noi am refăcut tot ce înseamnă structură, la instalația electrică, la ieșirile de siguranță. Am făcut modificări, am mers mai departe și am început să facem amenajare.

Botezatu: Am fost locația cu cele mai multe ieșiri de urgență. Nu mai vorbim de hidranți. Avem aviz ok în baza căruia poți funcționa.

Avocat: S-a primit o amendă pe lipsă viză nu pe lipsă autorizație. O altă problemă este aceea că nu au fost emise amenzi pentru funcționare ilegală.

Joshua: M-au chemat, am ajuns aolo, am luat stingătorul.

Botezatu: De 30 și de ani în toate cluburile se fumează. S-a schimbat legea. Agenții aveau un laser și îll avertiza pe cel care fuma. Dacă nu înțelegea, clientul era invitat să iasă afară. E greu ca la 700 de oameni să-i poți urmări pe toți. În toate cazurile oamenii înțelegeau. Nu a luat foc de la o țigară. Exclus. Sau de la un scrut-circuit. Focul nu a fost în club.

Joshua: Până la evacuare nu era o scânteie în club. Era doar fum. Evacuarea a fost făcută în 7 minute. Noi în seara respectivă am închiriat sala. Nu a fost un eveniment organizat de noi.

Reprezentat club: Este o cameră în zona de ieșire. Se vede zona în care a luat foc.

Conferință de presă pe tema incendiului Clubului Bamboo

Reprezentanții clubului, dar și personalul care a lucrat în noaptea incendiului vor oferi detalii.

„Pentru a răspunde la toate întrebările franc, a eliminina toate speculațiile care circulă pe tema incendiului de la Bamboo, vă invităm mâine, 25 ianuarie, ora 13, la IBC Modern, Bdul Carol 32-34, Sala Milenium, la conferința de presă pe care am promis-o. Clubul Bamboo va fi reprezentat de Giosue Castellano, Cătălin Botezatu, Radu Tarcan (administrator) și echipa de avocați. În sală se va afla și personalul care a fost de serviciu în noaptea incendiului.”, a scris Cătălin Botezatu pe pagina sa de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top