Connect with us
Israela Vodovoz și amanta lui Liviu Arteni, Simina, s-au confruntat în direct în cadrul unei emisiuni televizate. Israela a atacat-o din nou pe rivala sa.

Știri

Confruntare între Israela Vodovoz și amanta lui Liviu: „Când s-au cunoscut…

Israela Vodovoz și Simina Armonia s-au confruntat din nou. Soția lui Liviu Arteni a făcut noi mărturisiri despre dependența de alcool a bărbatului și despre cum amanta l-a influențat negativ.

Simina a dezvăluit că prima oară când l-a văzut pe Liviu, i s-a făcut milă de el.”Cea mai mare formă de iubire este mila. Mie mi-a fost milă de el la început. Era disperat când l-am văzut,” a spus Simina, la Antena 1.

De cealaltă parte, Israela a lansat un atac dur la adresa amantei soțului său, acuzând-o pe aceasta că l-a făcut pe Liviu să se reapuce din nou de băut. Ea spune că acesta se lăsase de alcool înainte de a o cunoaște pe Simina.

„Când ei s-au cunoscut, Liviu era echilibrat cu alcoolul. Din cauza Siminei, Liviu a început să bea iar. Când s-au cunoscut, prima dată când a stat cu ea a stat la o cafea,” a mai mărturisit Israela.

Citește și:Israela, siluită de Liviu: „M-a obligat să…

Citește și: Israela o face praf pe amanta lui Liviu. Araca fără precedent!

Femeia a mai spus și că Simina nu a reprezentat niciodată nimic pentru soțul său: „El faţă de această femeia nu a avut nimic. Îmi povestea tot ce vorbea cu ea”.

Liviu Arteni și Israela Vodovoz sunt unul unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din țară, între ei fiind o diferență de vârstă de aproximativ 30 de ani. Cei doi întâmpină probleme în mariaj și se pare că Liviu are probleme grave cu consumul de alcool.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top