Connect with us

Știri

CONFRUNTAREA PRIMAVERII: Printul Banatului, Adelina si Beyonce de Romania AU DAT CARTILE PE FATA!

<h2< De 5 zile, Dani, Printul Banatului nu a mai ajuns acasa la nevasta sa, Adelina. Acesta a aparut din nou la emisiunea „Un show pacatos” alaturi de Beyonce de Romania pentru a clarifica daca fosta iubita a lui Guta a fost amenintata de ai lui sau nu.

Adelina i-a reprosat lui Dani, Printul Banatului, ca nu se mai intoarce acasa pentru ca nu tine cu adevarat la familia pe care o are de 11 ani: „Dani, mai bine ai veni acasa, in loc sa o tii cu emisiunile astea. Am vazut ca Beyonce se tot posteaza. Pentru asta te-a atras Beyonce, ca are silicoane peste tot?”, a intrebat Adelina.

CITESTE SI: BEYONCE DE ROMANIA, AMENINTATA CA II VOR FI DISTRUSE SILICOANELE CU SURUBELNITA

In plus, Adelina este convinsa ca Dani a mai inselat-o si cu alte femei in afara de Beyonce de Romania: „Amante sigur ai, pentru ca nu vii acasa, nu iti vezi familia. Copilul intreaba de tine. Ti-e dor de noi? Chiar asa de repede ne-ai uitat”.
printul banatului 1
„O sa iti dau eu palme”, i-a spus Adelina lui Dani, care spune ca nu a primit nicio palma niciodata cu toate ca este asociat cu lumea interlopa si clanurile din toata tara.

Adelina i-a sugerat sotului ei sa o aduca acasa pe Beyonce de Romania daca tine atat de mult la ea incat sa nu se intoarca acasa: ” Dani, nu vrei sa o aduci acasa la noi pe Beyonce? Dormim toti trei in pat”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top