Connect with us

Știri

Connect-R a emotionat-o pe Teo Trandafir! Ce marturisire a facut

Connect-R a fost prezent la Teo Show si a facut o serie de marturisiri interesante despre lumea artistica dar si despre familie.

Artistul i-a marturisit in direct lui Teo ca i-a pus numele fiicei sale dupa numele Maiei. „Sotia mea cand a ramas insarcinata a zis ca o s-o cheme Maia. Mi-a zis ca i-a pus numele dupa ce l-a auzit la fetita ta”, a marturisit Connect-R.

Teo s-a emotionat foarte tare la auzul acestei vesti si a fost foarte incantata sa auda asta spunand ca cel mai tare se va bucura chiar Maia.

„Maia inseamna inceput de primavara, inceput de viata noua”, a explicat Connect-R. Artistul a sustinut ca fetita sa este mai bine, negand toate exagerarile aparute in presa tabloida in ultima vreme.

Connect-R a declarat ca nu va interveni niciodata in viata fetitei sale, Maia, si ca tot ce isi doreste este sa fie sanatoasa si fericita.

Bursucu’ l-a pus pe cantaret sa recunoasca mai multe melodii, printre care piesa „Ploaia” a celor de la Cargo sau celebrul hit „Da, mama”, by Delia Matache.

Stefan Relu Mihalache pe numele sau, Connect-R, si-a inceput cariera la 8 ani ca dansator. La 15 ani a descoperit ca hip-hopul este marea sa pasiune.

Prima piesa inregistrata (1997) s-a intitulat „Observ”, dupa care au urmat alte succese notabile, printre care „Operatie pe suflet deschis” (1999) sau „Fara nume” (trupa R.A.C.L.A.)

Connect-r

Connect-R a ajuns si pe cea mai mare scena muzicala europeana, la Eurovision, cand a reprezentat Moldova in anul 2006, impreuna cu Arsenie Toderas.

Unul dintre cele mai mari hituri ale artistului ramane „Vara nu dorm”, care a facut furori in urma cu cativa ani.

Sursa foto: Captura KANAL D

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top