Connect with us
Constanța. Bărbat înecat la mare în Mangalia. Cine este victima

Știri

Constanța. Bărbat înecat la mare în Mangalia. Cine este victima

Tragedie în Mangalia marți. Un bărbat în vârstă de 44 de ani s-a înecat la Mangalia, cazul fiind preluat de Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.

Potrivit sursei citate, acesta este cel de-al douăzeci şi cincilea caz de deces în urma înecului în apa mării înregistrat în această vară pe litoral.

Ca în majoritatea cazurilor precedente, accidentul s-a petrecut în timp ce, în sudul litoralului, la foişoarele de observaţie ale salvamarilor era arborat steagul roşu ce semnalizează interzicerea îmbăierii în mare din cauza curenţilor puternici şi intesităţii mari a valurilor.

Pe 21 august, un tânăr de 18 ani şi un bărbat de circa 40 de ani au pierit înecaţi, în staţiunile Olimp şi respectiv Costineşti, numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în acest sezon estival după ce s-au avântat în mare ajungând în acea zi la 20, potrivit ISU „Dobrogea”.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa a intervenit pe Plaja Palm Beach, din staţiunea Olimp, pentru resuscitarea unui tânăr 18 ani adus la mal de salvamari, în jurul orei 9. 24, a informat purtătoarea de cuvânt a SAJ, dr. Claudia Tatarici.

Potrivit acesteia, primele manevre pentru reanimarea tânărului adus la mal în stare de inconştienţă au fost începute de salvamari la ora 10. 05, iar după după sosirea la faţa locului a echipajelor de la Ambulanţă şi SMURD au fost continuate procedurile până la ora 10.26, când a fost declarat decesul.

Între timp, o altă alarmă de salvare de la înec s-a dat în staţiunea Costineşti, unde salvamarii au anunţat că au recuperat din valuri un bărbat de aproximativ 40 de ani, aflat în stop respirator.

Conform SAJ, cadrele medicale au ajuns la faţa locului şi au început protocolul de resuscitare în jurul orei 10. 47, ulterior fiind înregistrat decesul.

Foto: ISU Constanța.

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. Danny

    2018-08-28T16:40:59+03:00 at 16:40

    Ude sunt stirile de SIMONA HALEP ???? Cand castiga o slaviti cand pierde sa nu cumva sa op faceti de rusine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top