Connect with us
Constanța, județ cu probleme. Centrul Naţional de Conducere Integrată a solicitat intervenția militarilor în lupta cu nămeții

Știri

Constanța, județ cu probleme – militarii au intervenit

Constanța, județ cu probleme. Centrul Naţional de Conducere Integrată a solicitat intervenția militarilor în lupta cu nămeții. Comandamentul comun format la nivelul Ministerului de Interne și cel al Apărării Naționale s-a sesizat în legătura cu situația din județul de la malul mării.

Constanța, județ cu probleme – 64 de militari și 14 mijloace auto mobilizate

Constanța se alătură lungului șir de județe unde iarna face ravagii. Ninsorile abundente căzute în ultimele ore coroborate cu viscolul puternic a blocat zeci de drumuri din întreaga țară.

Militarii au fost trimiși în 4 puncte unde situația a devenit critică. În localitatea Siminoc, militarii au intervenit pentru a prelua un copil bolnav și a-l aduce la spital.

„În Municipiul Constanța, 12 militari ai aceleiași brigăzi intervin cu două mijloace tehnice pentru tractarea autovehiculelor blocate. La intrarea în localitate 15 militari din Regimentul 53 Rachete Antiaeriene acționează cu trei mijloace tehnice pentru degajarea DN3. În localitatea Mihail Kogălniceanu, militari ai Batalionului de sprijin al Forțelor Navale desfășoară acțiuni de evacuare a persoanelor și deblocarea căilor de acces.”, se arată în comunicatul MAPN.

Citește și: Lista de drumuri închise în județele din țară, din cauza viscolului

Alți 2.600 de militari sunt în stare de alertă, pregătiți să intervină în orice moment dacă situația o va impune.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top