Connect with us
Constantin Morar, fost șef al CJ Sibiu, a murit la 66 de ani - Huff

Știri

Un important politician a murit la 66 de ani!

Constantin Morar, fost președinte al Consiliului Județean Sibiu între 2001-2004, a murit în noaptea de luni spre marți, anunță România TV.

Politicianul s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani. Ulterior ocupării funcției de șef al CJ Sibiu, el a mai fost și vicepreședintele aceleiași instituții, în anul 2011. Conducerea Consiliului Județean Sibiu a transmis un mesaj public de condoleanțe la auzul acestor vești.

Constantin Morar, fostul sef al CJ Cluj

Constantin Morar, fostul sef al CJ Cluj

 „Am aflat cu tristețe despre trecerea la cele veșnice a domnului CONSTANTIN MORAR, fost președinte al Consiliului Județean Sibiu în perioada 2001- 2004. Angajații și cei care au colaborat direct cu domnul Constantin Morar își amintesc despre căldur sufletească cu care trata oamenii, despre echilibrul, calmul și bunăvoința sa. Constantin Morar era o prezența carismatică și reușea de la simplul salut și strângere de mână să însenineze ziua celor din jur. Adresăm familiei gândurile noastre de compasiune și de mângâiere. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis CJ Sibiu.

Politicianul va fi înmormântat joi, iar cei care vor să-i aducă un ultim omagiu o pot face la Capela Bisericii din Groapă.

Citește și: Un renumit actor a murit la 68 de ani! Cauza decesului!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top