Connect with us
Purtătorul de cuvânt al RATB a anunțat că nu sunt rute de tramvaie blocate pe 11 ianuarie în București și că doar pe unele se circulă modificat.

Știri

Constantin Tobescu (RATB): Nu sunt rute de tramvaie blocate

Purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, a declarat că nu sunt rute de tramvaie blocate în București, miercuri dimineață, în jurul orei 10.30.

UPDATE, ora 13:51: Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei a anunțat că traficul tramvaielor 32 și 23 a fost reluat. În zona respectivă, circulă exclusiv cele două linii de tramvai.

” Nu sunt rute de tramvaie blocate. În prezent circulăm, pe toate traseele, doar 32 si 23 circulă modificat (…)Tramvaiul 1 circulă, a fost o problemă la Șerban Vodă, care s-a remediat. Și pe linia 41 se circulă”, a spus Tobescu la B1 TV.

Conform acestuia, problemele cu tramvaiele au fost generate de un sistem de circulație cu care sunt dotate tramvaiele.

Citește și: Drumuri închise 11 ianuarie. Situația drumurilor actualizată

„Tramvaiele sunt dotate cu un sistem de siguranță, care constă într-un grătar. Când detectează un obstacol pe șine, cade efectiv in fața tramvaiului. Suntem nevoiți sa ridicăm grătarul, iar timpul de remedeiere este de circa 20 de minute”, a mai spus purtătorul de cuvânt al RATB.

Reamintim că municipiul București se află sub cod galben de ninsori. Potrivit ANM, în intervalul menţionat aria ninsorilor se va extinde dinspre extremitatea sud-estică şi va cuprinde treptat jumătatea de est a ţării. În cea mai mare parte a Munteniei şi a Moldovei, în zona Carpaţilor de Curbură şi temporar în Dobrogea vor fi ninsori moderate cantitativ, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50…60 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top