Știri

Copil bătut în parc de propriul unchi. Cum se simte minorul și ce s-a întâmplat cu agresorul

Un incident extrem de grav a avut loc în județul Hunedoara duminică. Un copil de 13 ani a fost agresat de propriul său unchi într-un parc, după ce acesta s-ar fi ciondănit cu verișorul său mai mic. Se pare că nici fiul agresorului nu a scăpat, pentru că și acestuia i-a aplicat o corecție. Copilul mai mare a fost transportat de urgență la spital, iar bătăușul a fost arestat.

A dat de pământ cu nepotul său

Imagini şocante s-au petrecut la loc de joacă din Hunedoara. Doi copii s-au certat, după care tatăl unuia dintre ei a vrut să facă dreptate și a ales un mod extrem de nepotrivit. Când a aflat că fiul său s-a certat cu cineva, a coborât în parc și a mers direct la băiatul de 13 ani și a dat cu el de pământ.

″În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta şi, într-un moment de furie, l-a trântit la pământ, după care a plecat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

În acel moment, cel mic nu se mai mișca și nu a schițat niciun sunet. Imaginile făcute publice în mediul online de către un martor au devenit virale. Cei din jur s-au speriat când au văzut că cel mic era imobilizat la pământ și au chemat ambulanța.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, comisarul şef Bogdan Gabriel Niţu, a declarat pentru News.ro că băiatul agresat este la spital, însă primele date arată că starea lui nu este gravă. Se pare că cel mic ar fi suferit o fisură craniană, dar starea lui este una bună
Conform primelor informații, agresorul a fost dus la locul faptei pentru a fi făcută reconstituirea și a fost arestat pentru 24 de ore. Bărbatul de 29 de ani era chiar unchiul băiatului. Acesta l-a lovit chiar și pe fiul său în văzul tuturor.
În urma anchetei, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi violenţă în familie, dar şi de tulburarea liniştii şi ordinii publice, deoarece fapta a fost comisă într-un loc public.

Vezi comentarii

Share
Scris de
Stoiu Maria

Acest site foloseste cookies.

Read More