Connect with us
Copil de 5 ani, în stare gravă la chirurgie, după ce a fost bătut cu cureaua de tatăl său

Știri

Copil de 5 ani, în stare gravă la chirurgie, după ce a fost bătut cu cureaua de tatăl său

Copil de 5 ani, în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu cureaua de tatăl său. Un băiețel în vârstă de 5 ani, din Focșani, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut cu cureaua de tatăl său.

Bărbatul s-a enervat pentru că micuțul de cinci ani nu și-a făcut temele pentru grădiniță și a decis să îl educe cu cureaua.

Copilul a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență ‘Sfântul Pantelimon’ din Focșani, iar medicii i-au pus următorul diagnostic: politraumatism prin agresiune, cu echimoze şi hematom orbital stâng, torace posterior, coapsă stânga, umăr şi braţ stâng.

Copilul a fost internat la Chirurgie Infantilă. În acest caz s-a autosesizat şi Protecţia Copilului. O echipă mobilă a Serviciului de Intervenţie în Regim de Urgenţă s-a deplasat la spital pentru a evalua starea copilului şi nu este exclus ca băieţelul să fie preluat în plasament.

Citește și 17 noiembrie, ziua punții! Iată predispozițiile pentru nativii zilei de azi

Nativii zilei de 17 noiembrie sunt ca nişte punţi peste apele învolburate, fie stabilind legături între puncte de vedere, oameni, idei sau interese contradictorii. Nativii zilei de 17 noiembrie pot juca adesea un rol şi să se comporte ca un fel de ciment care ţine laolaltă toate aceste linii divergente.

În familie, viaţă profesională şi socială, ei se pricep să administreze intersele grupului. Este posibil ca nativii zilei de 17 noiembrie să înveţe să ţină lucrurile laolaltă datorită propriei lor caracteristici culturale sau genetice, care adesea reprezintă un amestec a două eforturi diferite.

Astfel, ei vor reprezenta dovada vie că diversele culturi, entităţi politice şi clasele care par a fi în permanenţă divergență pot fi de fapt unite. Mai presus de toate, cei născuţi astăzi urăsc certurile, conflictele, tacticile neloiale şi toate formele de discriminare.

Femeile mai evoluate născute în această zi tind să fie extrem de emancipate şi nu vor ceda pentru nimic în lume poziţia lor independentă. Femeile implicate în roluri şi servicii restrictive pot simţi nevoia să-şi reevalueze poziţia şi să meargă mai departe dacă acest lucru este posibil.

Cât de ambițioase sunt persoanele născute pe 17 noiembrie
Bărbaţii născuţi astăzi tind să fie mai degrabă dominanţi sau agresivi în ceea ce priveşte părerile lor. Ei înţeleg perfect cât de important este să facă compromisuri. În special după ce înaintează în vârstă, ei îşi vor lăsa amprenta pentru posteritate şi se vor preocupa de moştenirea pe care o lasă.

Persoanele născute pe 17 noiembrie nu sunt neapărat extrem de ambiţioase, dar odată ce au ocupat o poziţie importantă tind să rămână în acea poziţie şi să reziste tuturor eforturilor de a fi înlăturate. Când sunt desemnate să îi conducă pe ceilalţi sau să îi apere pe cei în nevoie, se vor bate până la ultima suflare şi vor ajunge până în pânzele albe.

Totuşi, ei trebuie să aibă grijă să nu devină prea dependenţi de satisfacţia obţinută în urma faptelor lor. Altfel, vor suferi cu siguranţă când vor fi ignoraţi sau ceilalţi nu vor mai avea nevoie de ei.
Cei născuţi în această zi au un sistem puternic de credinţe morale care le poate inhiba uneori flexibilitatea. De asemenea, ei pot avea probleme cu receptivitatea din punct de vedere emoţional, la nivel personal.

Citește și Copil de 5 ani, în stare gravă la chirurgie, după ce a fost bătut cu cureaua de tatăl său

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top