Connect with us
Copil, umilit propria mamă și de concubinul ei îmbrăcat în Moș Crăciun. Revoltător ce i-au făcut

Știri

Copil, umilit de propria mamă și de concubinul ei îmbrăcat în Moș Crăciun. Revoltător ce i-au făcut

Un filmuleț apărut pe Internet arată un caz șocant în care un copil este traumatizat.

Imagini revoltătoare pe internet cu o familie dintr-o comună din Bistriţa. Un copil este umilit şi terorizat de mama lui şi de concubinul acesteia. Micuţul este pus la perete şi agresat de bărbat, care este îmbrăcat în Moș Cărciun, şi totul se petrece sub privirile mamei.

Tatăl a primit aceste imagini pe internet şi imediat a anunţat autorităţile, respectiv Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa care au sunat la colegii din Bistriţa Năsăud, conform Digi 24.

Din primele informaţii se pare că părinții sunt despărţiţi iar copii se află în grija mamei. De sărbatori, tatăl a rugat-o pe fosta soţie să aranjeze o vizită supriză a moşului – pentru bucuria copiilor.

Mama a chemat un bărbat costumat şi amândoi au transformat ceea ce trebuia să fie un moment plăcut, într-un moment de teroare. Băieţelul de vârsta grădiniței este amenințat cu băţul în timp ce stă în genunchi.

La un moment dat mai apare în imagini și o fetiță care e la rândul său obligată să stea în genunchi și să spună o rugăciune. Autoritățile s-au autosesizat în acest caz și au deschis o ancheta.

Te-ar putea interesa și: Copil bătut grav de tatăl său, până când a ajuns la chirurgie

Copil de 5 ani, în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu cureaua de tatăl său. Un băiețel în vârstă de 5 ani, din Focșani, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut cu cureaua de tatăl său.

Bărbatul s-a enervat pentru că micuțul de cinci ani nu și-a făcut temele pentru grădiniță și a decis să îl educe cu cureaua.

Copilul a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență ‘Sfântul Pantelimon’ din Focșani, iar medicii i-au pus următorul diagnostic: politraumatism prin agresiune, cu echimoze şi hematom orbital stâng, torace posterior, coapsă stânga, umăr şi braţ stâng.

Copilul a fost internat la Chirurgie Infantilă. În acest caz s-a autosesizat şi Protecţia Copilului. O echipă mobilă a Serviciului de Intervenţie în Regim de Urgenţă s-a deplasat la spital pentru a evalua starea copilului şi nu este exclus ca băieţelul să fie preluat în plasament.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top