Connect with us
Cornel Galeș a murit

Știri

Cornel Galeș a murit

Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, a murit astăzi, într-un accident rutier. Informația a fost inițială confirmată de Viviana, iubita acestuia, iar ulterior reporterii ȘTIRI TV au reușit să ia legătura cu autoritățile.

Conform Ambasadei României din Spania, la solicitarea ȘTIRI TV, aceștia au primit informația potrivit căreia Cornel Galeș a murit într-un accident rutier produs pe 1 decembrie 2019.

Oficialii nu au dorit să ofere mai multe informații, menționând că doar familia poate comunica mai multe detalii.

Citește și: Viviana, iubita lui Cornel Galeș: Din păcate a murit

Știrea că soțul Ilenei Ciuculete a murit a fost publicată de Wowbiz, conform unui prieten de-al său acesta ar fi doar obosit și nu este mort. Însă Ambasada României din Spania, a comunicat printr-un email că au primit informația că acesta se află într-un spital din Spania, decedat.

Cornel Galeș a fost soțul Ilenei Ciuculete și imediat după moartea artistei de muzică populară acesta a vândut înmormântarea soției sale canalului Antena 1. Criticat de familia artistei, dar și de fanii raposatei cântărețe, Galeș s-a retras din viața publică și s-a angajat la o agenție de turism.

Patroana agenției este Viviana, care la scurt timp i-a devenit și iubită. Aceasta era bulversată după ce nașa de cununie a lui Galeș și Ciuculete a spus că acesta ar fi murit.

Unii dintre fani au comentat pe Facebook că știrea ar fi falsă și că Cornel Galeș ar fi in viață. Acesta se afla mai mereu în Spania, locul unde proteja afacerile femeii cu care-și împărțea viața.

Familia lui Cornel Galeș nu a dorit să comenteze informația.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top