Știri

Cornel Sămărtinean, candidat din partea PMP la alegerile parlamentare, implicat în accident

Cornel Sămărtinean a fost implicat într-un accident, în centrul Timișoarei. Candidatu PMP la alegerile parlamentare se afla în mașină cu șeful său de cabinet Alexandru Mutruc. Inițial, acesta a declarat că el se afla la volan și nu deputatul.

Parlamentarul se afla la volanul maşinii sale și a lovit un bărbat de 51 de ani, care traversa pe culoarea verde a semaforului, potrivit pressalert.

”Stăteam la roșu cu verde intermitent. Nu am apucat să fac 30 -40 de centimetri. Pietonul a venit oarecum în fugă, a trecut pe roșu și l-am lovit. Mai mult l-am împins. A căzut pe coate, avea și o tijă în mână. S-a speriat și el și eu”, a declarat Cornel Sămărtinean.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj de poliție. Inițial, Alexandru Mutruc a luat vina asupra sa. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest.

Ulterior, Cornel Sămărtinean a spus că el se afla la volan.

”A fost un moment, o neînțelegere. Din cauza stresului, Alexandru Mutruc a apucat să spună că el a condus. A mai avut un accident înainte. Imediat ce am aflat ce le-a spus polițiștilor, am recunoscut că eu am condus. Nu am fost atent la ce le-a spus pentru că eram preocupat de starea victimei. Mi s-a luat și mie sânge”, a explicat deputatul.

Bărbatul lovit a fost dus la Spitalul Municipal pentru investigații amănunțite.

Polițiștii au întocmit actele de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Ulterior le-au trimis la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, care are competența de a-l cerceta pe deputat.

Cornel Sămărtinean, candidat din partea PMP la alegerile parlamentare

Cornel Sămărtinean este candidat din partea PMP la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Cornel Sămărtinean se afla pe lista candidaților PMP Timiș. Până în urmă cu câteva ore era de înscriere, el se afla pe lista PNL de candidați la parlamentare, pe locul șapte.

Sursa foto: pressalert.ro

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More