Connect with us

Știri

Cornelia Patrichi, mesaj sfasietor dupa moartea sotului: „A plecat…”

Cornelia Patrichi, sotia lui Cornel Patrichi, a avut prima reactie dupa moartea sotului sau. Femeia a publicat o postare emotionanta pe pagina personala de Facebook.

Cornelia Patrichi, sotia lui Cornel Patrichi, a avut prima reactie dupa moartea sotului sau. Femeia a publicat o postare emotionanta pe pagina personala de Facebook.

Cornel Patrichi a trecut marti in nefiinta, dupa ce a pierdut lupta cu cancerul. Marele coregraf al Romaniei implinise de curand 72 de ani. Cornelia Patrichi, nevasta lui si cea care i-a fost alaturi in momentele grele, a postat un mesaj emotionant dupa ce acesta a incetat din viata.

Citeste si: Ce au spus Mihai Petre si Stefan Banica Jr. dupa moartea lui Cornel Patrichi

Citeste si: Cutremurator! Marturisirea lui Cornel Patrichi despre problemele de sanatate

„A plecat Luceafarul meu in ceruri sa-mi rezerve o steluta langa el!”, a scris Cornelia Patrichi pe Facebook, alaturi de o fotografie din tineretea sotului ei.

cornelia patrichi

In ziua in care fostul jurat de la „Dansez pentru tine” a murit, femeia dezvaluia care au fost ultimele dorinte ale acestuia.

Vezi si: Emotionant! Ultimul interviu al lui Cornel Patrichi

„Mi-a cerut lapte. I-am dat doua linguri, atat a putut. El avea grija de acesta curte, dar de un an nu a mai putut sa se ocupe. Imi doresc foarte mult sa il scot la soare, sa se bucure de soare. Acesti trandafiri i-a plantat chiar el. Acum, am chemat un om sa se ocupe. Cel mai frumos loc, in care ne simtim bine, e la casa de la tara. De trei zile nu mai mananca, i-am dat doar apa. Imi cere apa rece. Azi dimineata, mi-a spus ca vrea lapte si l-a prins pe Alexandru de mana”, a spus Cornelia, la un post de televiziune.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top