Connect with us
Cosmin Olăroiu este în doliu! Mama antrenorului a murit după o lungă suferință

Știri

Cosmin Olăroiu este în doliu! Mama antrenorului a murit după o lungă suferință

Cosmin Olăroiu este dărâmat de durere! Mama antrenorului a murit, duminică, într-un spital din București. Femeia suferea de o boală necruțătoare și a pierdut lupta cu viața.

Cosmin Olăroiu a venit direct din Dubai pentru a-și conduce mama pe ultimul drum, după care se va întoarce din nou, pentru că miercuri are meci cu echipa sa, potrivit wowbiz.ro.

sursa: wowbiz.ro

sursa: wowbiz.ro

Cosmin Olăroiu este un antrenor român de fotbal, care antrenează în prezent echipa Al Ain și un fost jucător. Ca antrenor a câștigat campionatul și Supercupa României cu Steaua București, ambele în 2006, și a calificat echipa în semifinalele Cupei UEFA.

Și-a început cariera de antrenor în 2000 cu FC Național, terminând pe locul 7 după primul sezon. În sezonul următor, FC Național s-a bătut până în ultima etapă pentru titlu, fiind liderii campionatului înainte de ultima etapă, însă pierzând în fața Universității Craiova, astfel că titlu a fost câștigat de Dinamo.

În 2002 Olăroiu a semnat cu Steaua București, însă a rezistat doar șapte meciuri, echipa având sub el cel mai slab start de sezon din istorie.

După plecarea de la Steaua, s-a întors la FC Național, de această dată ca manager. În 2003 este renumit în funcția de antrenor înlocuindu-l pe Walter Zenga.

În martie 2006 a primit Medalia „Meritul Sportiv” clasa a II-a cu o baretă din partea președintelui României de atunci, Traian Băsescu, pentru calificarea în sferturile Cupei UEFA 2005-2006, în calitate de antrenor al echipei FC Steaua București.

Pe 23 iunie 2007, Olăroiu părăsește Steaua pentru un contract în Arabia Saudită, la Al Hilal.

În ianuarie 2009 a preluat conducerea clubului Al-Sadd din prima ligă din Qatar, de unde și-a dat demisia pe 24 decembrie 2010.

După ce s-a aflat pe lista posibililor viitori antrenori ai echipei naționale a României, pe 5 mai 2011 s-a înțeles cu fosta sa echipă, Steaua București, pentru 3 etape, cât rămăseseră până la finalul sezonului 2010-2011.

A câștigat Cupa României 2011 cu Steaua București în calitate de colaborator, după care a plecat la formația Al Ain S.C.C..

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top