Connect with us

Știri

Si-a comandat produse de la un hypermarket. Cand a deschis coletul, a ramas socata…

O mama din Marea Britanie a avut parte de o surpriza groaznica in momentul in care a primit mai multe produse cumparate online de la un hypermarket.

O mama din Marea Britanie a avut parte de o surpriza groaznica in momentul in care a primit mai multe produse cumparate online de la un hypermarket.

Harriet Stapley a comandat mai multe produse de la hypermarketul Tesco, printre care iaurt, paine, iaurt si alte alimente. Dupa ce curierul i-a livrat comanda, aceasta a avut parte de un soc. Cand a deschis pachetul sigilat cu alimente, femeia a observat un crab care se plimba nestingherit.

Citeste si: Tundea iarba cand a dat de o groapa imensa. Ce a gasit acolo nu are explicatie!

 

“Nu-mi venea sa cred. Am crezut ca este mort la inceput. M-am gandit ce pot sa fac cu un crab viu. Nu doream nici sa moara”, a declarat Harriet, pentru metro.co.uk.

crab

Femeia a umplut o galeata cu apa, a pus crabul in ea si l-a dus la cel mai apropiat lac, pentru a-l elibera. “Copiii mei au vrut sa-l ducem la mare, dar m-am gandit ca nu va rezista atat de mult timp, astfel ca l-am pus intr-o galeata plina cu apa si cu niste pietre, iar apoi l-am dus la Lacul Bradbourne.”

Contactati de femeie, reprezentantii hypermarketului nu au putut oferi nicio explicatie, insa au promis ca vor investiga cum a ajuns un crab viu in coletul cu alimente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top