Connect with us

Știri

A crezut că este mahmură, însă a murit la scurt timp. Ce s-a întâmplat de fapt

Jennifer Gray, o tânără studentă în vârstă de 21 de ani, a ieșit cu prietenii într-o seară și a consumat alcool. Însă, la un moment dat a început să se simtă rău și avea dureri mari de cap. Ea a mers acasă și a pus totul pe seama alcoolului.

A doua zi, când s-a trezit, ea avea aceleași simptome, dar și dureri de articulații, însă s-a consolat cu gândul că este mahmură. După 24 de ore, tânăra a fost dusă de urgență al spital de către tatăl ei îngrijorat și a intrat în comă. Din păcate, însă, tânăra a murit la scurt timp.

După moartea fetei, mama sa, Edwina, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit motivul decesului: tânăra suferea de meningită. „Meningită a lovit familia mea. A venit pentru noi ca un trăsnet din senin. Este cel mai rău lucru posibil care i se poate întâmpla unei familii, care are un singur copil.”

Mama fetei este sfâșiată de durere.

„Nu o s-o mai văd niciodată măritată. Poate că ea nici nu s-a gândit vreodată să se căsătorească, pentru că nu mai avea atât de mult timp înainte! Acum a plecat.”

Jennifer era studentă în anul III la o universitate din vestul Scoției și studia Științele Criminalistice.

La începutul lunii aprilie, ea a avut o răceală și avea dureri de gât și tuse, însă nu a luat în seamă și a mers la cursuri în continuare.

Mama sa a declarat că simptomele fetei erau atipice: „Când am mers la spital, ea se uita îngrozitor. Era ultima oară când o vedeam, pentru că simptomele sale se agravau cu repeziciune. Medicii mi-au spus că nu au văzut ca boală să se agraveze atât de repede ca la Jennifer. Ea a ajuns cu simptome vagi și la câteva ore a murit.”

După moartea ei, organele lui Jennifer au dus la salvarea vieților a cinci persoane și a fost înaintată în grad, post mortem, la universitatea la care studia.

Părinții ei încearcă acum să tragă un semnal de alarmă cu privire la meningită și au strâns fonduri în jur de 10.000 de euro pentru Fondul de Cercetare a Meningitei, în ultimele cinci luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top