Connect with us
"Am crezut ca sunt nebuna!" Ce a vazut o vedeta de la noi in grau

Știri

„Am crezut ca sunt nebuna!” Ce a vazut o vedeta de la noi in grau

Parapsihologul Lidia Fecioru a avut o revelatie unica dupa ce a ascultat anumite vorbe din batrani. S-a uitat atenta la bobul de grau si cand a remarcat ceea ce spuneau batranii nostri, nu i-a venit sa creada: „Am crezut ca sunt nebuna!”, a declarat parapsihologul intr-o emisiune televizata.

Vedeta sustine ca a vazut chipul lui Iisus Hristos pe bobul de grau. De altfel, parintii din bisericile crestin-ortodocse si ni numai confirma vedenia pe care a avut-o Fecioru.

Graul este unul dintre simbolurile vegetale ale lui Iisus Hristos si nu degeaba este pomenit inclusiv in rugaciuni: „Painea noastra cea de toate zilele, da-ne-o noua astazi”. Painea simbolizeaza, printre altele, trupul lui Iisus Hristos.

Motivul incredibil pentru care un barbat s-a casatorit cu un smartphone

Ce a patit Regina Elisabeta? IMAGINILE SOCANTE INTERZISE IN MAREA BRITANIE

Lidia Fecioru sustine ca a vrut sa verifice daca aceasta legenda este o simpla nascocire sau chiar are fundament, asa ca a luat o lupa si s-a uitat atenta la bobul de grau: a vazut o parte a fetei lui Iisus Hristos.

Practic, graul constituie inca din cele mai vechi timpuri principala sursa de hrana a omului. Anii in care recolta de grau este saraca inseamna pacoste din punct de vedere alimentar, iar acest lucru este confirmat de nenumarate statistici.

La nastere, in prima baie a copilului de dupa botez se pune grau, iar la nunta tot grau se arunca asupra mirilor atunci cand ies din Biserica pentru a fi fertili si impreuna pana la moarte. Graul il insoteste pe om si la moarte, sub forma de coliva.

lidia fecioru-1

Asadar, graul este un simbol al mortii, al vietii si al invierii si poate fi privit ca cel mai important simbol alimentar al crestinului. Graul simbolizeaza si samanta cea buna, iar neghina este simbolul necuratului, a vietii in pacat, a pierzaniei, a ratacirii de la calea cea dreapta, sustin preotii.

grau-1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top