Connect with us
Crima din Botoșani: De ce a fost omorâtă tânăra Petronela Mihalachi. Mesajul tulburător al ucigașului

Știri

Crima din Botoșani: De ce a fost omorâtă tânăra Petronela Mihalachi. Mesajul tulburător al ucigașului

Crima din Botoșani a cărei victimă a fost tânăra Petronela Mihalachi a fost ucisă a șocat România. Ea avea doar 18 ani și urma să facă 19 în câteva luni.

Tânăra a mers alături de ucigașul său în apropierea cimitirului Pacea, pentru o şedinţă foto, amândoi fiind pasionați de fotografie.

Aici, ea a avut o dispută verbală cu Bogdan Ionel (16 ani), cel care a ucis-o. Petronela i-ar fi spus acestuia că iubita sa este grasă, iar adolescentul și-a ieșit pur și simplu din minți și a înjunghiat-o de 13 ori.

Nu s-a stabilit până acum de ce băiatul avea asupra sa o armă albă, dar un detaliu cutremurător a ieșit acum la iveală.

Crima din Botoșani: Ce a postat pe o rețea de socializare ucigașul Petronelei

Bogdan Ionel a postat duminică, 22 aprilie, un mesaj tulburător. L-a şters, ulterior, însă o prietenă a acestuia l-a salvat şi l-a publicat astăzi pe reţeaua de socializare.

“Vă rog să mă iertaţi…Ştiu că v-am făcut mult rău. Dar cel mai mult ţie, Mihaela. Ţie ţi-am greşit cel mai mult. Sigur o să vă bucuraţi că o să scăpaţi de mine.

Iubire, o să am grijă de tine, de acolo sus. Ştiu că familia a fost împotriva relaţiei noastre, nu au înţeles că ne iubim cu adevărat.

Şi iubire, te rog să îţi aduci aminte de mine şi să vii la mormântul meu. Vreau ca să fiu înmormântat, aici. În oraş, ca să fiu cât mai aproape de Mihaela. Sper ca lucrurile de la mine să îţi aducă aminte mereu şi atunci când te uiţi la pozele noastre să îţi aduci aminte de momentele frumoase.

O tânără a fost găsită moartă în pădure în Botoșani

Bia, Victor, şi restul să nu o faceţi pe Mihaela de vină pentru că eu nu am să mai fiu, ea nu are nicio vină.

Aveţi grjă de voi şi vă rog să aveţi grijă de Mihaela, mai ales familia mea, pentru că voi v-aţi făcut cea mai greşită părere despre ea. Şi tu, Andreea Codreanu, ca cea mai bună prietenă a ei, nu o lăsa niciodată. Are nevoie de tine.

Să ştii că te-am iubit şi te iubesc. Mi-aş fi dorit enorm să fii soţia mea, dar asta este, o să ne întâlnim din nou în ceruri. Şi Bia nu cred că ai putut să îmi iei dreptul la fericire şi să îmi spui să mă despart de Mihaela.

Nu ţi-am zis niciodată, dar du-te dracu şi nu te mai băga în viaţa oamenilor. Mi-aş fi dorit să nu am o soră ca tine, o familie ca asta. 

Singura persoană vinovată pentru fapta mea eşti tu, Bianca. Pentru tot ce mi-ai făcut”. ar fi mesajul tânărului, potrivit presei locale.

Petronela Mihalachi ar fi împlinit 19 ani în luna iunie.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top