Connect with us
Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația

Știri

Crima din Caracal: Ce au găsit anchetatorii în zona indicata. Greu de crezut ce se întâmplă

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația și pare că îi plimbă pe procurori după ținte false. După mărturisirile făcute la audieri de suspectul Gheorghe Dincă, luni, reconstituirea omorurilor şi căutarea trupurilor neînsufleţite i-au dus pe anchetatori pe un drum către malul Dunării, unde se pare că nu au găsit nimic.

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația

Criminalul le mărturisise procurorilor DIICOT inițial că a aruncat trupul Luizei Melencu în râul Olt. Luni după-amiază, Gheorghe Dincă a fost dus în zona orașului Corabia, pe malul Dunării, acolo unde a afirmat că a aruncat trupul Luizei. Acum anchetatorii vor să reconstituie pas cu pas aceste fapte abominabile.

Citește și: Surse: Criminalul din Caracal ar fi aruncat trupul unei victime în Dunăre

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, dar și pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani. El a recunoscut că le-a luat la ocazia pe cele două fete, la distanță de patru luni. Criminalul a recunoscut le-a răpit pe fete și le-a dus acasă, unde le-a violat și le-a bătut. Gheorghe Dincă spune că le-a ucis pe fete.

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația

Procurorii au găsit bijuteriile fetei în locuința lui Gheorghe Dincă

Ultima sa victimă, Alexandra Măceșanu, a sunat de mai multe ori la 112 pentru a cere ajutor autorităților. Le-a descris casa în careera ținută, le-a spus că în curte vede mai mulți copaci, iar agresorul are câini periculoși, le-a spus chiar și cum arată cel care a răpit-o și a violat-o, ba, mai mult, le-a spus chiar și cartierul în care a fost dusă!

Toate detaliile oferite însă nu i-a ajutat la nimic pe polițiști. Aceștia au băjbâit aproape 19 ore până au ajuns la poarta criminalului. Odată ajunși la locașia respectivă, polițiștii au așteptat patru ore la poartă, deoarece mandatul nu le permitea intrarea în locuința respectivă decât după ora 6 dimineața!

Când au intrat într-un sfârșit în casa bărbatului, au realizat că au venit prea târziu. Procurorii au găsit bijuteriile fetei într-un butoi unde se pare că ar fi incendiat cadavrul tinerei de doar 15 ani.

Individul din Caracal, acuzat că ar fi chinuit şi ucis două adolescente, a făcut mărturisiri cutremurătoare.

Le-a spus anchetatorilor că a violat-o pe Alexandra, fata de 15 ani, şi a omorât-o în momentul în care a surprins-o că a sunat la 112 şi a cerut să fie salvată.

Suspectul a recunoscut că tot el i-a luat viaţa şi Luizei, tânăra pe care familia nu o mai găsea de trei luni, iar responsabilii nu s-au deranjat prea mult să o caute. Crima ar fi avut loc în aceeaşi zi în care a luat-o pe fată la ocazie. Împreună cu el, anchetatorii au mers luni pe malul Dunării, unde se presupune că ar fi aruncat trupul Luizei. Nu au găsit însă nimic.

Gheorghe Dincă a fost scos din arestul poliţiei din Craiova şi dus pe malul Dunării, în apropierea oraşului Corabia. După ce a recunoscut că a ucis-o şi pe Luiza – fata a cărei dispariţie a fost anunţată acum trei luni – poliţiştii i-au cerut să le arate locul unde i-a aruncat trupul, dar operațiunea nu a avut niciun rezultat.

Individul nu a coborât niciun moment din maşina poliţiei şi la un moment dat mai mulţi oameni s-au repezit spre autospecială şi au încercat să îl linşeze.

Anchetatorii au mers şi în locul în care, pe 14 aprilie, Luiza s-ar fi urcat în maşina suspectului. Potrivit procurorilor, individul ar fi ucis-o chiar în aceeaşi zi.

La doar câţiva metri distanţă de locul în care Luiza a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă anchetatorii caută urme. Eventualele lucruri pe care bărbatul le-ar fi aruncat, ca să nu fie prins. Pe de altă parte, orice informaţie le-ar fi de ajutor în delurarea acestei anchete care a devenit acum o adevărată piatră de încercare pentru toate structurile Ministerului de Interne, dar şi pentru procurorii DIICOT.”

Gheorghe Dincă a povestit în timpul unui interogatoriu care s-a întins pe 7 ore şi ce a făcut în momentele care au urmat după ce Alexandra, fata de 15 ani, s-a urcat în maşina lui.

Ar fi luat-o pe tânără la ocazie, miercuri la ora 10, din localitatea Dobrosloveni ca să o ducă la liceul din Caracal.

“Acolo a întors maşina, că el a venit din oraş, şi a văzut fata singură, a întors maşina şi a luat fata”, a spus o localnică.

Pe drum i-ar fi propus, susţin surse din anchetă, să întreţină relaţii intime, dar cum ea l-a refuzat, individul de 66 de ani a devenit agresiv şi nu este exclus ca între cei doi să fi avut loc o luptă. Aşa se explică şi de ce în maşina suspectului a fost găsit un cercel, pe care mama Alexandrei l-a recunoscut ca fiind al fetei.

Ce s-a întâmplat după ce Gheorghe Dincă a dus-o pe adolescentă în locuinţa lui din Caracal şi a sechestrat-o este încă neclar.

Fata, spun procurorii, ar fi fost violată, iar joi, într-un moment în care individul era plecat la farmacie ca să îşi cumpere o cremă, a reuşit să sune de trei ori la 112. Apelurile au fost făcute între ore 11 şi 5 minute şi 11 şi 12 minute. Peste nici o oră, Alexandra era moartă.

Giorgiana Hossu, procuror șef adjunct DIICOT: “Inculpatul a recunoscut că a ucis victima, la data 25, în jurul orei 12, la domiciliul său, ulterior incinerând-o. A declarat că a agresat-o suprimându-i viaţa atunci când a prins o cu telefonul în mână. Convingerea mea personală, eu cred aşa a avut în minte de la bun început, asta a fost lucrul avut în minte, după ce a exploatat-o. Inculpatul este o persoană cu o constituţie fizică masivă, în faţa căruia minora nu a avut practic nicio şansă să se apere.”

Probele găsite de anchetatori în curtea casei lui Gheorghe Dincă arată că adolescenta a avut un sfârşit crunt.

Giorgiana Hossu, procuror șef adjunct DIICOT: “La domiciul inculpatului Dincă Gheorghe, în cenuşa aflată unui butoi betalic au fost identificate prin cernere mai multe fragmente de oase calcinate şi dinţi de natură umană. Au fost găsite 3 inele, un lănţişor, alte 2 fragmente de lănţişoare, o bucată metalică de formă dreptunghiulară, precum şi o bucată similară de monturi de inel ce prezentau forme de ardere. La locul faptei au fost identificate atât profilul genetic al victimei, cât şi al inculpatului.”

Luni seară, Gheorghe Dincă s-a întors din nou în arestul poliţiei din Craiova. Pe numele lui există un mandat de arestare preventivă pentru omor.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. Nuria

    2019-07-31T15:59:09+03:00 at 15:59

    Pai nu a zis ca bijuteriile le-a aruncat in curtea unui hotel?? acum le-a gasit la el in casa ? fata a plecat cu toata averea de bijuterii la ea??? vedeti nu are sens ce publicati?? era asa( sau el a dat cu niste prosti) prost ca putea sa planuiasca un asesinat dar in momentul de a elimina probe ,,,isi pastra bijuterii in casa ¿¿¿??? sunteti prosti sau dobitoci cei care faceti reportajele??? deci cred ca voi dai informatii foarte gresite …..nu am inteles nimic din toata povestea asta..daca tot ziceti ca mentineti populatia informata faceti treaba bine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top