Connect with us
Crimă odioasă în Caraș Severin. Cum a fost omorâtă o femeie

Știri

Crimă în Botoșani, pe 25 aprilie! O tânără a fost găsită moartă în pădure

Crimă în Botoșani, după ce o tânără, a cărei identitate nu a fost încă stabilită a fost găsită moartă, miercuri după-amiază, într-o pădure de la marginea municipiului Botoşani.

Potrivit cadrelor medicale care au ajuns la faţa locului, tânăra ar fi fost ucisă cu un cuţit, ea având plăgi înţepate în zona pieptului şi a toracelui.

Zona în care a fost găsit corpul neînsufleţit al femeii este intens frecventată de botoşăneni, fiind un cunoscut spaţiu de agrement din municipiul Botoşani.

Poliţia a deschis o anchetă pentru identificarea autorului şi condiţiilor în care s-a produs crima.

Pe 18 aprilie, o altă crimă a îngrozit România.

O crimă cumplită a avut loc în Goranu, județul Vâlcea. O tânără în vârstă  de 19 ani, din judeţul Vâlcea, ar fi fost ucisă şi apoi îngropată într-o pădure, în zona Goranu. Suspectul a fost identificat de anchetatori şi condus la audieri.

„Corpul unei fete de 19 ani a fost găsit într-o pădure, lângă Râmnicu Vâlcea, şi a fost ridicat, miercuri dimineaţa, de o echipă de la Medicina Legală. Suspectul a fost prins şi va fi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Citește și: Crimă în Mureș! Doi tineri au fost găsiți decedați într-o gospodărie. Ce au descoperit anchetatorii

Din primele date, se pare că el ar fi lovit-o şi apoi ar fi îngropat-o în pădure, în zona Goranu”, a spus Sandra Dăscălete,purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Cercetările în acest caz au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Un bărbat și-a ucis mama și a dat foc locuinței

Pe 14 aprilie, o crimă cumplită a avut loc în județul Olt, localitatea Brastavățu. Un bărbat și-a ucis propria mamă, apoi a dat foc casei.

Femeia, în vârstă de 66 de ani, a fost dusă de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Citește și: Crimă în Brăila. Un pensionar și-a ucis colegul de cameră, într-un cămin de pensionari

După comiterea crimei, individul a dat foc casei, apoi a intrat în casa unei vecine și a înjunghiat-o. Ulterior, el a încercat să-și pună capăt zilelor.

„Prea multe nu știu ce aș putea să vă spun. Un nenorocit, că altfel n-aș putea să spun, și-a ucis mama, a dat foc la casă și a intrat și peste o vecină și a înjunghiat-o“, a spus primarul localității Brastavățu pentru gds.ro.

Momentan, nu se știe ce l-a împins pe bărbat să comită acest gest, dar o anchetă a fost demarată în acest caz. Criminalul riscă ani grei de închisoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top