Connect with us
Crimă în Brastavățu, județul Olt. Și-a ucis mama, apoi a dat foc casei

Știri

Crimă în Brastavățu, județul Olt. Și-a ucis mama, apoi a dat foc casei

O crimă cumplită a avut loc în județul Olt, localitatea Brastavățu. Un bărbat și-a ucis propria mamă, apoi a dat foc casei.

Femeia, în vârstă de 66 de ani, a fost dusă de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

După comiterea crimei, individul a dat foc casei, apoi a intrat în casa unei vecine și a înjunghiat-o. Ulterior, el a încercat să-și pună capăt zilelor.

„Prea multe nu știu ce aș putea să vă spun. Un nenorocit, că altfel n-aș putea să spun, și-a ucis mama, a dat foc la casă și a intrat și peste o vecină și a înjunghiat-o“, a spus primarul localității Brastavățu pentru gds.ro.

Momentan, nu se știe ce l-a împins pe bărbat să comită acest gest, dar o anchetă a fost demarată în acest caz. Criminalul riscă ani grei de închisoare.

Te-ar putea interesa și: Noi detalii în cazul crimei din Reghin, comise de inventatorul ucigaș

Viorel Muntean  şi-a înjunghiat soţia şi soacra şi a dat foc apartamentului. Femeia de 58 de ani a murit la scurt timp, iar mama ei a încetat din viaţă câteva ore mai târziu.

Victima se mutase în apartamentul mamei sale după divorţ. Fosta soţie a criminalului obţinuse divorţul de soţ în luna decembrie, iar acesta ar fi motivul pentru care bărbatul ar fi vrut să se răzbune.

Victima obţinuse şi un ordin de protecţie împotriva fostului soţ, care nu avea voie să se apropie la o distanţă mai mică de 100 de metri faţă de victimă, precum şi faţă de reşedinţa acesteia.

Bărbatul a fost reţinut, în cursul nopţii de joi spre vineri, pe stradă, în apropiere de blocul în care locuia fosta sa soţie.

Viorel Muntean este un inventator cunoscut pe plan local.

Prima sa inovaţie tehnologică realizată a fost un ,,Dispozitiv pentru rectificări interioare a conductelor pentru fluide, în vederea diminuării efectelor fenomenului de cavitate, inovaţie tehnică cu care şi-a şi făcut proiectul de diplomă, iar lucrarea practică a fost realizată pentru Combinatul de Îngrăşăminte Azotoase din Tîrgu-Mureş şi aplicată în producţie la data respectivă, potrivit observator.tv.

Cea de-a doua inovaţie a inginerului este un element de amortizare a şocurilor pe baza unor bucşe din cauciuc la ,,Sistemul de frânare inerţial al remorcilor agricole”, sistem omologat la Institutul de Cercetare şi Proiectare din Băneasa.

Citește și: Crimă în Brăila. Un pensionar și-a ucis colegul de cameră, într-un cămin de pensionari

Citește și: Crimă în Mureș! Doi tineri au fost găsiți decedați într-o gospodărie. Ce au descoperit anchetatorii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top