Connect with us
Crimă în Călărași. Trei oameni, uciși în apartamentul lor

Știri

Crimă în Călărași. Trei oameni, uciși în apartamentul lor

O crimă șocantă s-a petrecut în municipiul Călărași!

Trei persoane în vârstă au fost ucise în apartamentul în care locuiau, trei adolescenți fiind suspecții principali în acest caz. Aceștia au fugit cu mașina victimelor, după comiterea asasinatului.

Se pare că unul dintre ei a fost în plasament la familia omorâtă.

Adolescentul fusese luat de aceştia de la orfelinat, de când era bebeluş, povestesc rudele.

Cei doi bătrâni l-au crescut până la 14 ani, când băiatul a luat-o pe căi greşite. A dat în patima drogurilor şi a devenit în stare de orice, pentru a-şi hrăni viciul.

Cum nu l-au mai putut controla, au fost nevoiţi să-l trimită înapoi, în centrul de plasament.

Crimă în Călărași. Cum s-a petrecut incidentul

Noaptea trecută, un vecin al victimelor a sesizat că doi bătrâni, respectiv un bărbat de 82 de ani şi o femeie de 80 de ani, împreuna cu fiica lor, de 58 ani, au fost ucişi prin înjunghiere în apartament.

Suspecţi în acest caz sunt trei adolescenţi de 17 ani, care, după comiterea omorului, au furat maşina aparţinând victimelor, însă au fost prinși în trafic.

Surse judiciare susțin că aceștia sunt consumatori de etnobotanice.

La ora transmiterii acestei ştiri, toţi trei sunt in custodia poliţiei şi se fac cercetări sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a săvârşit omorul.

Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, procuror Cornelia Manea, trei suspecţi, toţi în vârstă de 17 ani, se află în custodia Poliţiei.

Unul dintre adolescenţi se afla în plasament la familia respectivă, iar mobilul asasinatului ar fi fost jaful. Tinerii au încercat să fure bani şi bijuterii.

După ce le-au luat viaţa celor trei, ca să-şi piardă urma au plecat la volanul maşinii Opel, aparţinând familiei. La scurt timp după ce s-a dat alarma, autorităţile i-au capturat în oraş, în trafic.

Potrivit unor surse judiciare, suspecţii sunt V. Bivolaru, A. Dan şi C. Ene.

Citește și: Crimă în Satu Mare: Un bărbat și fiul său, uciși în propria locuință

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top