Connect with us
Crimă în Goranu, județul Vâlcea. Și-a ucis iubita, apoi a îngropat-o într-o pădure

Știri

Crimă în Goranu, județul Vâlcea. Și-a ucis iubita, apoi a îngropat-o într-o pădure

O crimă cumplită a avut loc în Goranu, județul Vâlcea. O tânără în vârstă  de 19 ani, din judeţul Vâlcea, ar fi fost ucisă şi apoi îngropată într-o pădure, în zona Goranu. Suspectul a fost identificat de anchetatori şi condus la audieri.

„Corpul unei fete de 19 ani a fost găsit într-o pădure, lângă Râmnicu Vâlcea, şi a fost ridicat, miercuri dimineaţa, de o echipă de la Medicina Legală. Suspectul a fost prins şi va fi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Din primele date, se pare că el ar fi lovit-o şi apoi ar fi îngropat-o în pădure, în zona Goranu”, a spus Sandra Dăscălete,purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Cercetările în acest caz au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Crimă în Brastavățu, județul Olt. Și-a ucis mama, apoi a dat foc casei

O crimă cumplită a avut loc în județul Olt, localitatea Brastavățu. Un bărbat și-a ucis propria mamă, apoi a dat foc casei.

Femeia, în vârstă de 66 de ani, a fost dusă de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

După comiterea crimei, individul a dat foc casei, apoi a intrat în casa unei vecine și a înjunghiat-o. Ulterior, el a încercat să-și pună capăt zilelor.

„Prea multe nu știu ce aș putea să vă spun. Un nenorocit, că altfel n-aș putea să spun, și-a ucis mama, a dat foc la casă și a intrat și peste o vecină și a înjunghiat-o“, a spus primarul localității Brastavățu pentru gds.ro.

Momentan, nu se știe ce l-a împins pe bărbat să comită acest gest, dar o anchetă a fost demarată în acest caz. Criminalul riscă ani grei de închisoare.

 

Citește și: Crimă în Brăila. Un pensionar și-a ucis colegul de cameră, într-un cămin de pensionari

Citește și: Crimă în Mureș! Doi tineri au fost găsiți decedați într-o gospodărie. Ce au descoperit anchetatorii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top