Connect with us

Știri

Crimă în Terpezița, Dolj. Un bărbat a fost ucis de un adolescent de 17 ani

Crimă în Terpezița. La doar o zi de la crimele înfiorătoare care au șocat România, după ce trei tineri în vârstă de 17 ani au ucis cu sânge rece doi bătrâni în vârstă de 80 de ani și pe fiica acestora, o altă crimă șochează întreaga țară. Un tânăr în vârstă de 17 ani din comuna Terpezița, Dolj, a ucis cu sânge rece un bărbat în vârstă de 69 de ani.

După ce au consumat mai multe pahare de alcool, cei doi au început să se certe, iar Cătălin P. l-a lovit pe bătrân cu o lopată. Incidentul a avut loc duminică, după ora prânzului, la marginea comunei.

Potrivit surselor, aceștia s-au certat pe tema cine are mai cai mai buni, iar discuția a degenerat. Tânărul l-a lovit pe bărbatul în vârstă de 69 de ani cu o lopată, până l-a lăsat fără suflare. Victima a decesat în ambulanță, până să ajungă la Spitalul de Urgență Craiova.

Citește și: Crimă în Călărași. Trei oameni, uciși în apartamentul lor

„În locuinţa martorului, toţi cei prezenţi au consumat vin până în jurul orei 13.00, când între inculpatul P. Cătălin şi Nuţă Constantin a început o discuţie contradictorie, victima făcând afirmaţii că a avut cai mai buni decât cei ai inculpatului şi intenţionează să cumpere unii mai buni decât cei ai martorului, care se aflau la poartă cu căruţa.

Pe fondul acestei discuţii contradictorii, au ieşit în curtea locuinţei, de unde victima a luat o lopată, iar inculpatul s-a înarmat cu un ciomag din căruţă şi au început să-şi adreseze injurii“, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Adolescentul a fugit din localitate imediat după săvârșirea faptei.

„În aceste împrejurări, inculpatul a plecat în direcţia izlazului comunal, fiind urmat de victimă, care avea lopata asupra sa. La o distanţă de aproximativ 400 de metri de marginea localităţii, inculpatul l-a deposedat pe Nuţă Constantin de lopată şi l-a lovit cu acest obiect în mod repetat la cap şi peste corp, până când acesta a căzut pe sol, în vegetaţia uscată“, au mai stabilit anchetatorii, potrivit gds.ro.

Adolescentul a fugit din localitate imediat după întâmplare, iar luni s-a întors în Terpezița, de unde a fost ridicat de către polițiști.

El și-a recomandat fapta, iar procurorii l-au audiat și au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, urmând să fie dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de omor.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top