Crimă la Timișoara: Afacerist ucis cu mai multe lovituri de cuțit. Concubina sa este principalul suspect

08.11.2016
Crimă la Timișoara: Afacerist ucis cu mai multe lovituri de cuțit. Concubina sa este principalul suspect

Crimă la Timișoara. Un om de afaceri a fost găsit mort în propria sa locuință. Bărbatul a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit. Concubina sa este principalul suspect în acest caz.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, era patronul unei spălătorii din Timișoara și avea o relație de aproximativ 2 ani cu o tânără în vârstă de 18 ani. El a fost găsit mort, marţi seară, cu mai multe lovituri de cuţit, în propria locuinţă, principalul suspect fiind chiar concubina sa, o tânără de 18 ani.

Potrivit anchetatorilor, omul de afaceri din Timişoara, în vârstă de 48 de ani, a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit, cel mai probabil, în urma unei dispute cu concubina sa, o tânără de doar 18 ani.

Din primele informaţii reiese că tânăra a luat mai multe cuţite din bucătărie şi s-a repezit la bărbat, pe care l-a injunghiat mortal. După ce l-a văzut prăbuşit pe podea, fata a sunat la numărul de urgenţe 112.

Ajunşi la locul incidentului, medicii nu au mai putut să îi salveze viaţa bărbatului, constatând decesul acestuia.

Poliţiştii criminalişti au găsit în jurul cadavrului trei cuţite, iar victima avea cinci lovituri în zona pieptului. Şi tânăra era rănită la un braţ, astfel că a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul, care este patronul unei spălătorii auto din Timişoara, trăia de aproximativ doi ani alături de cea care se presupune că l-a înjunghiat.

Apropiaţii celor doi au declarat că fata era în depresie şi că de câteva săptămâni urma un tratament în acest sens.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut crima.

Citește și: Crimă în Ploiești: O femeie și-a ucis fiul, apoi l-a îngropat în curtea casei

Citește și: O mamă și-a ucis copilul într-un mod barbar. Motivul crimei este șocant

La ora transmiterii acestei ştiri, anchetatorii continuă cercetările la faţa locului, iar tânăra ar urma să fie dusă apoi la audieri. Dacă va fi găsită vinovată, tânăra riscă ani grei de închisoare, informează news.ro.