Crimă la Timișoara: Un copil de 6 ani a fost înjunghiat de tată. Mama a fost închisă într-o altă cameră

20.11.2016
Crimă la Timișoara: Un copil de 6 ani a fost înjunghiat de tată. Mama a fost închisă într-o altă cameră

Crimă la Timișoară. Un copil de 6 ani a fost înjunghiat de tată. După ce și-a omorât copilul, bărbatul a încercat să-și ia viața.

Update, ora 12:57: Agresorul a murit în urmă cu puțin timp la spital.

Update, ora 12:16: Crima s-a petrecut într-un apartament din Timișoara, unde familia locuia cu chirie. Aceștia se mutaseră în urmă cu o lună din Onești. Potrivit pressalert.ro, tatăl este din Republica Moldova.

În timp ce mama era la baie, tatăl s-a închis cu copilul într-o cameră și l-a înjunghiat mortal în piept. Cu același cuțit a încercat să-și ia și el viața. Femeia a auzit zgomote din camera alăturată și când a încercat să intre ușa era încuiată. Femeia a sunat la 112.

La fața locului au ajuns criminaliștii pentru cercetări.

Sursa: pressalert.ro
Sursa: pressalert.ro

Știre inițială: În tot acest timp, mama era închisă într-o cameră alăturată, potrivit antena 3. Din primele informații, după ce a relizat ce a făcut, agresorul și-a tăiat venele.

Medicii ajunși la fața locului au reușit să-l resusciteze. Copilul din păcate nu a mai putut fi salvat.

A doua crimă la Timișoara, din această lună

Este a doua crimă la Timișoara din această lună. Pe 9 noiembrie o tânără de 18 ani și-a înjunghiat mortal iubitul. Bărbatul, om de afaceri în Timișoara, a fost ucis după o ceartă. Tânăra de 18 ani și bărbatul de 48 de ani aveau o relație de 2 ani. Apropiații tinerei spun că în ultima vreme ea era abătută, dar și extrem de geloasă pe bărbat.

Adusă la audieri, tânăra și-a recunoscut fapta și a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.